USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Школярі створили універсальний вентилятор

3 Листопада 2011 16:54
Власні винаходи демонструвала учнівська молодь Волині на обласних змаганнях юних винахідників і раціоналізаторів. Перемогу здобула команда з Луцька.

Про це інформує ПроКовель.

Змагання відбулись на базі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді у Луцьку.
Кожен учасник мав продемонструвати винайдений прилад, представити його глядачам та суддям.
Так, дев’ятикласник із Ковеля Іван Куц продемонстрував модель броунівського руху, а одинадцятикласники Юрій Семенюк і Володимир Мрочко представили універсальний вентилятор та схему вимикання попереджувальних сигналів залізничного переїзду.

У змаганнях взяли участь команди Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, станцій юних техніків міст Любомля, Ковеля, Центру позашкільної освіти Володимир-Волинського, Локачинського Будинку школяра та Турійського Будинку дитячої творчості. Загалом представили 19 розробок.

Перемогу у загальнокомандному заліку здобула команда лучан, ковельчани посіли друге місце, третє - учасники з Володимира-Волинського.
Призерів нагородили дипломами управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації та цінними подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
! Показати IP 3 Листопада 2011 17:00
помилка в заголовку
Sergej Показати IP 3 Листопада 2011 17:22
И что он УНИВЕРСАЛЬНО вентилирует?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus