USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім'я з 48 людей купить вулицю в підмосковному селищі

25 Березня 2011 16:17
Сім'я Полякових, яка складається з 48 осіб, планує придбати цілу вулицю в підмосковному котеджному селищі.

Про це йдеться в повідомленні Українських новини з порталу "ГдеЭтотДом.Ру".

Зі слів членів однієї з найбільших сімей у Росії, переговори про переїзд з Москви в область тривали між родичами протягом трьох років. Потім довгий час вони не могли знайти відповідний район для переселення за ціною, яка б їх влаштовувала.

Врешті-решт, як сімейний маєток було обрано котеджне селище "Барське", яке розташоване в Істрінському районі за 38 кілометрів від МКАД по Новоризькому шосе. Там Полякови придбають 17 будинків, розташованих на одній вулиці.

Площа будинків становитиме від 109 квадратних метрів. Вартість котеджів з земельною ділянкою варіюється від 109 до 144 тисяч доларів. Процесом оформлення нерухомості будуть займатися 20 юристів, а як іпотечні партнери виступають п'ять банків.

Наразі вже завершені всі попередні узгодження для укладення угоди. Як зазначають експерти, вона може стати наймасштабнішою для ринку заміської нерухомості Підмосков'я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus