USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скрудж Макдак - найбагатший вигаданий персонаж світу

7 Квітня 2011 11:38
Скруджа Макдака визнали найбагатішим у світі вигаданим персонажем.
Рейтинг найбагатших вигаданих персонажів склав американський журнал «Forbes».
Перше місце у списку багатіїв зайняв Скрудж Макдак, повідомляє ТСН .
За даними видання, завдяки 30-процентному зростанню цін на золото (Макдак зберігає свої гроші в золотих доларах у велетенському броньованому сховищі) статки Скруджа збільшилися з 33,5 млрд дол. до 44,1 млрд дол.
Лідер торішнього рейтингу - вампір Карлайл Каллен з серії романів Сутінки Стефані Майєр - цього року опустився на другу позицію. Своїм статком він зобов'язаний, зокрема, здібності дочки Еліс до передбачення. Саме дочка порадила Каллену вкласти гроші в Wal - Mart і Google, коли ці компанії тільки з'явилися на ринку. Його статки оцінюються в 36,2 млрд дол.
Третю стрічку у рейтингу займає Артеміс Фаул - герой серії книг ірландського письменника Йона Колфера. Юний геній, який у віці 10 років отримав у спадок управління одним із найбільших у світі злочинних синдикатів, заробив 13,5 млрд дол.
На четвертому місці - персонаж коміксів і найбагатіший хлопчик на Землі Річі Річ. Статки молодика, який заробляє на виробництві роботизованих домогосподарок і атомних тостерів, оцінюються в 9,7 млрд дол.
Замикає п'ятірку лідерів нафтовик і герой Селюка з Беверли-Хиллз. Джед Клампетт розташувався на п'ятому місці з результатом в 9,5 млрд дол.
Нагадаємо, у рейтингу реальних мільярдерів за 2011 рік перше посів мексиканський медіамагнат Карлос Слім Хелу, чиї статки журнал оцінив у 74 млрд доларів.
На другому місці опинився засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс із 56 млрд доларів. Його позиція у рейтингу також не змінилася в порівнянні з минулорічною.
Третє місце, як і роком раніше, зайняв відомий американський інвестор Уорен Баффет. Його статки становлять 50 млрд доларів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus