USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Собачка Бу стала зіркою інтернету. ФОТО

25 Березня 2011 18:06
В Інтернет-користувачів з'явилася нова зірка – собачка Бу (Boo). Це - найпопулярніша собака на Facebook. Сторінка Бу подобається майже мільйону користувачів соціальної мережі. А кожну фотографію "лайкають" 10-20 тисяч людей.

Про це повідомляє ТСН .

Бу допомагає благодійній організації збирати гроші на операції дітям, які страждають щелепно-лицьовими патологіями. На її сторінці так і вказано "громадський діяч".

Нагадаємо, нещодавно зіркою Інтернету стала ще одна тваринка – московська кицька Ксюша. Вона завоювала всеросійську і навіть світову популярність після того, як її господар виклав у Мережу фото своєї надзвичайно меткої вихованки.

Пустотлива тварина практично не сидить на місці - Ксюша обожнює забиратися в різні ємності. За словами її господаря, ідея зробити ряд кадрів для Інтернету прийшла йому в голову після того, як одного вечора він виявив кицьку у п'ятилітровій банці з-під соку.

Відзначимо також, що нещодавно армією шанувальників обзавівся також німецький косоокий опосум. Звірятко Хайді прожило уже два з половиною роки. Чарівна косоокість за кілька днів зробила опосума Інтернет-сенсацією. Причому армія фанатів постійно зростає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетянка Показати IP 25 Березня 2011 19:04
ммммммммммм, яка вона хорошенька!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus