USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сьогодні у Луцьку - веселий нічний кіноперегляд

12 Квітня 2013 09:17
Цього тижня під час комедійного нічного кіноперегляду буде фестиваль попкорну.

До того ж цієї п'ятниці на глядачів чекає ніч комедії: «Прибулець Павло», «Скот Пілігрим проти всіх», «Мільйон років до нашої ери», «Щурячі перегони».

Також організатори закликають боротися із сірою буденністю та стереотипним сприйняттям такого культового під час кінопереглядів продукту як попкорн. Вони пропонують поекспериментувати зі смаками, спеціями та проявами своєї фантазії і приготувати унікальну страву.

Так, попкорн можна приготувати за власним рецептом та принести з собою на кінопоказ. Згодом методом голосування нічні гості визначать найсмачніший та найбільш вдалий експеримент, а переможець найсмачнішого попкорну отримає цінний подарунок.
Кінопоказ відбудеться у кінозалі «Рояль» Волинської обласної філармонії. Отримати запрошення можна лише за попереднім записом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus