USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні в ефірі «ВН» говоритимуть про розумну контрацепцію

5 Березня 2010 13:58
Сьогодні у вечірньому ефірі «Волинських новин» лікар акушер-гінеколог Світлана Демчук та розмова про те, як спрогнозувати приліт лелеки.
За інформацією ICTV, за 18 років в Україні через аборти не народилося більше 40 мільйонів громадян. Україна стоїть на межі демографічної катастрофи: за роки незалежності з 52 мільйонів українців залишилося лише 46, а якщо не враховувати те населення, яке виїхало на заробітки за кордон, то в Україні насправді проживає трохи більше 36 мільйонів чоловік.
Сьогодні у ефірі інтернет-телебачення на сайті «Волинських новин» говоритимуть про розумну контрацепцію. Про збереження репродуктивного здоров’я, про сучасні методи захисту від небажаної вагітності, про їх переваги та побічні ефекти, про те, як захиститися не лише від невчасної вагітності, а й від небезпечних інфекційних захворювань, про те, що презервативи бувають не лише для чоловіків, а й для жінок, – розмова з координатором проекту «Разом до здоров’я» у Волинській та Рівненській областях, лікарем акушер-гінекологом Світланою Демчук.
Ефір – на сторінці інтернет-телебачення «ВН». Перехід – з банеру на головній сторінці. Початок о 19.00.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Философское ))) Показати IP 5 Березня 2010 15:56
лучшее средство предохранения - жить с мужчиной, который сознательно бережет свою подругу от абортария. Побольше бы таких лекций (((
Evil Показати IP 5 Березня 2010 16:08
Треба також пам'ятати, що аборти не найбільше зло. Життя непередбачуване і ніколи не можна говорити "ніколи". А щодо жіночих презервативів (спіралей, ковпачків і прочої нечисті) треба також зауважити, що вони зачасту є причиною багатьох жіночих хвороб і не завжди відповідають мікрофлорі. Все таки чоловічі презервативи самі надійні + пігулки, які треба жінкам підбирати індивідуально, бо вони не тільки запобігають вагітності, а ще й допомагають уникнути больових відчуттів при "жіночих днях", регулюють їх, є профілактикою до ракових захворювань молочних залоз.
seal Показати IP 5 Березня 2010 17:10
До Evil. Ще одне питаннячко :-) - Ви часом не лікар? Все так знаєте! :-)
seal Показати IP 5 Березня 2010 17:12
До ВН. А презентація презервативів "вона працює" буде? :-)
Evil Показати IP 5 Березня 2010 17:51
До seal. У мене в родині майже всі присягали на вірність Гіппократу (мама інфекціоніст, дядько онколог, бабуся в лабораторії все життя пропрацювала, тітка гінеколог, інша тітка в лабораторії крові працює,хрещений і той відомий онколог у Львові, тато був головним лікарем) одна я відбилася від свого племені. Про що інколи так жалкую. Але поради давати можу не гірше лікарів :)
Вікінг Показати IP 5 Березня 2010 18:52
для - Философское ))) А я думав найкращий спосіб запобігання вагітності- не займатися сексом :)
Влад Показати IP 5 Березня 2010 19:27
Evil:Аборты не велике зло??? Ужас,всякий просвещенный,православный русский человек знает-это грех убийства...
Evil Показати IP 5 Березня 2010 21:20
To Viking. Найкращий спосіб запобігання вагітності - це таблетка аспірину, затиснута між коліньми :)
Evil Показати IP 5 Березня 2010 21:26
До Влад. На жаль, чи на радість, я "не просвіщонна і не руска" І до того ж не релігійний фанатик. Я реаліст з ознаками скептичності. І маю свою цілком сформовану думку. А хто спробує кинути у мене камінь - пам'ятайте: життя навчило мене не підставляти другої щоки, а бити у відповідь. Отож, повторюся, аборти менше зло, аніж розмноження дегенератів типу онопрієнка. Зроби його мати аборт, скільки б життів можна було врятувати.
seal Показати IP 5 Березня 2010 22:15
До Evil 5 березня, 21:26 - 5+.
Влад Показати IP 5 Березня 2010 22:20
Evil:Бредятина от начала и до конца,особенно о формировании своих собственных думок и о фанатизме...Наформируетесь,нареализуетесь и когда надоест и станет вообще скептично...тогда и проростет колосок.Прошу у Вас прощения...
Evil Показати IP 6 Березня 2010 12:39
До Влад. Мені цікаво, як може набриднути людині формуватися, вона ж створена істотою розумною і ціль в житті її має бути осягнути якомога більше, знати більше, вміти більше і, звісно, реалізуватися більше, але не з ціллю збагатити себе, а з ціллю досягти більшого для прийдешніх поколінь. А про колосок, шановний, та колоску вся земля тримається. Історію трошки почитайте. Та й в гуглі прочитайте, що таке фанатизм, раз уже до інтернету дорвалися. А не прийдете тут і намагаєтеся порскнути ядом. Та от лишень біда, він не труїть ні серця, ні розуму, він лише лоскоче десь трохи нижче лівої п'ятки.
Влад Показати IP 6 Березня 2010 20:06
Evil:Я завис,я не понимаю вообще о чем Вы...Я совсем не хотел Вас обидеть...Мы говорим на разных языках...Пойду посплю,может мне приснится эхо...безъязыкое
Evil Показати IP 7 Березня 2010 22:51
До Влад. Це називається, не володіти ситуацією. А нині варіант "баба яга против" не пройде, так що спіть-не спіть, а я лишуся при своїй думці :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus