USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Стали відомі імена переможців премії «Людина року. Волинь-2016»

18 Грудня 2016 13:59
Зі сценічного шоу «Будуємо Україну» розпочалася цьогорічна церемонія нагородження волинян у номінаціях конкурсу «Людина року», яка проводиться у рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття». На великому білому полотнищі з’являлися головні архітектурні споруди Луцька, які створювали художники дизайн-студії «TheRoom», повідомляють організатори заходу.

Під час шоу звучали відомі пісні «АveMaria» та «VivoPerLei» у виконанні оперної діви Олени Гончарук.

Церемонію нагородження прикрасили музичні виступи столичного гурту «BAHROMA» та волинських гуртів «Пластилін», «Шанс-Music», «Резус-Блюз» та Інни Кириченко, співачки Уляни Степаненко, народного художнього колективу ансамблю танцю «Джерельце», дитячої модельної школи «Baby Fashion». Ведучими вечора були Микита Чибар та Світлана Рижук.

У передноворічний час на церемонії «Червона доріжка» були встановлені ялинки та святково прикрашені фотозони, відбувалися промоакції, організовані партнерами заходу.

Гостям дарували новорічні іграшки, косметику, мандарини з віншуваннями, подарункові сертифікати та інші сюрпризи, пригощали стравами та напоями.

У рамках заходу також відбулася благодійна акція «Бог у серцях», до якої зміг долучитися кожен відвідувач урочистого дійства. Зібрані кошти з акції та з продажу квитків організатори спрямують на лікування керівника Спілки воїнів АТО Волині Олега Твердохліба.

«Вшанувати наших захисників та людей, які повсякденно активно розбудовують рідну Україну, зокрема й нашу Волинь, покликана Премія «Люди року-2016. Волинь». Наша держава повинна знати своїх героїв, тому вже за традицією першими були нагороджені справжні сини своєї країни», - пояснюють організатори.

У номінації «Герой року» перемогу отримали:

голова громадського об’єднання «Військові капелани Волині», протоієрей Михайло Бучак;

начальник медичного пункту 1 гсадн, старший лейтенант Олександр Серватович;

командир відділення розвідвзводу Андрій Рабомізо;

командир штурмової групи, помічник фельдшера Віктор Кривцун;

командир мінометної батареї Костянтин Коваль;

командир танкового взводу Володимир Ханча;

командир відділення взводу управління протитанкового артилерійського дивізіону Роман Мартинюк;

командир гаубично-самохідного артелерійського дивізіону Сергій Фураєв;

молодший сержант, командир відділення Володимир Маруняк;

військовий капелан, священник Собору Різдва Христового, отець Ігор Бігун.
Деякі герої не змогли відвідати подію, оскільки знаходяться в зоні АТО чи за межами області, проте на церемонії нагородження були присутні їхні рідні, які безпосередньо передадуть нагороди героям.
«Меценат року» - Член Волинської Торгово-промислової палати України, директор ТОВ «А-Глобал» та керівник сервісного центру «Дім тепла» Олександр Козлов.
«Лікар року» - завідувачка першого та єдиного на Волині відділення пластичної та реконстуктивної хірургії Тетяна Зубанова.
«Професіонал року» – співзасновник і директор ТОВ «ВолиньСталь» Сергій Бомазюк.
«Експортер року» - генеральний директор ПАТ «VGP» Ілля Мірецький.
«Лідер у сфері будівництва» - генеральний директор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха.
«Спортсмен року» - чемпіон Паралімпійських ігор Віталій Романчук.
«Житловий комплекс року» - голова обслуговуючого кооперативу «Яровиця» Андрій Петрук.
«Правоохоронець року» - начальник управління Служби безпеки України у Волинській області Юрій Фелонюк.
Для отримання нагороди було запрошено дружину та доньку

«Подвиг року» - юний герой-рятувальник Володимир Калішук.
«Виправдана надія» - сільський голова Підгаєць Луцького району Юрій Семенюк.
«Агродилер року» - генеральний директор «Волинської фондової компанії» Олександр Спященко.
Замість Спященка отримав нагороду Комерційний директор ''Волинської фондової компанії'' - Юрій Голіков

«Аграрій року» – голова сільськогосподарського товариства «Романів» Віталій Заремба.
«Господарник року» - директор державного підприємства «Поліське лісове господарство» Андрій Яцина.
«Європейська якість» - співзасновник ТОВ «ВолиньСталь» Ростислав Федоришин.
«Ріелтор року» - власник і засновник служби нерухомості «Фортеця» Ольга Дополюк.
«Лідер енергозберігаючих технологій» - керівник ТзОВ «Енергозбереження Волинь» Олександр Гущук.
«Підприємець року» - директор «Будівельно-торгівельного центру «Пан-Буд» Микола Панасюк.
«Торгова марка року» - голова правління ПАТ «Теремно хліб» Андрій Тищенко.
«Товаровиробник року» - засновник та директор підприємств ТОВ «Йоданка» та ВАТ «Павлівський пивоварний завод» Юрій Пікута.
«Вибір споживача» - співзасновник бренду «М'ясний дар» Владислав Свірень.
«Фінансист року» - провідний бухгалтер, керівник ТзОВ «Інтелект–центр» Олена Пархомей.
Ексклюзивний партнер заходу - «Волинська Фондова Компанія». Сприяння у нагородженні номінації «Подвиг року» - магазин-майстерня «ВАШ Ювелір». Офіційні партнери: магазин чоловічого одягу «Daniel Rizotto», грузинська пекарня «Сулі Гулі», центр краси та здоров’я «Beauty Art», житловий комплекс «Британія Hall», ресторан-кондитерська «Круаж».

Спеціальні партнери: житловий комплекс «Яровиця», салон-магазин «Меблі & Дизайн», центр іноземних мов «Mandarin», магазин «Сирне королівство», кафе-кондитерська «Шарлотка», кафе «Magnifico», дизайн-студія «The room». Подарункові партнери: бутік натуральної косметики «Organique», сімейний салон краси «Бамбук», «МС Finty» by Наталка Слюсаревська, cтудія цифрових рішень «IT tree». Декорпартнер: студія «Любімка». Модельний партнер: дитяче модельне агентство «Baby Fashion». Fashion партнер: модельне агентство «MZM models». Фотопартнери: Вадим Павлосюк, Ірина Дяченко.
Організатор - Олена Бекеша
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Нелюди Показати IP 18 Грудня 2016 14:25
Усе погрязло в брехні, шахрайстві, авантюрі. Кому від цих " номінацій" стало краще жити? " заплатіть 25 тисяч гривень і отримаєте номінацію таку то" . Ось так і живемо.
5 Показати IP 18 Грудня 2016 16:22
ЗАМПОЛІТА кОБИЛИНСЬКОГО НЕНАГОРОДИЛИ,Замполіта Мудрика ненагородили,про Лапіна забули головне що Серватович в усіх номінаціях бо він з *укропа*
Шок Показати IP 18 Грудня 2016 17:00
Патріотична подія це по вашому там де купують собі статуетки??????? Не очікував там побачити деяких людей. Невже не видно рівня цього шоу? При Левченку це було справжнє визнання кращих волинян, а тут шоу самолюбства
Лучанка Показати IP 18 Грудня 2016 17:12
Тільки для участі в цих номінаціях помічники організаторів підприємцям боялися озвучувати суми, а писали на папірці... Це жах. Я думала, що дійсно обирають "Людей року", а насправді все купується...Нащо це шоу??? Щоб одні заробили, а інші потішили своє его??? Краще дитину хвору врятуйте, купіть продуктів в дитбудинок, допоможіть тому, хто цього потребує.
Цирк року Показати IP 18 Грудня 2016 17:56
І головна премія року - це "Пацан року". Це той випадок, коли вже несмішно. Реготав з платних конкурсів завжди. Вигадують тисячі номінацій, щоб люди без мізків платили гроші за геройство у певній номінаціі. Сумне лідерсто, чи не так? Вершиною цинізму було використання заради рейтингу конкусу хлопців з АТО. Останнній кульбіт продюсера очевидно не пробачу ніколи.
Мельпомена Показати IP 18 Грудня 2016 18:04
А чому поруч з «Господарником року» - директором державного підприємства «Поліське лісове господарство» Андрієм Яциною немає "господарника" Олександра Кватирка? Хоч би нагороди допоміг тримати? Бачите, Яцина розгубився і не знає, що з ними робити. Якщо без жартів, то, судячи з фото і з нових імен, абсолютна більшість "господарників" з так званих переможців минулих років зрозуміли, чого вартий цей середньовічний балаган. Вони більше не захотіли за власні гроші влаштовувати собі обструкцію. А, ось, один з них так і не зрозумів. Я дуже сумую і співчуваю йому. Мудрість не завжди приходить з віком. Іноді вік приходить сам. Усі ці клоунади банальні і затерті до дірок. Їх навіть в Любешові вже не проводять. Але кожного року знаходяться «дебютанти», які роблять спроби стерти цю пилюку, підфарбувавши алюмінієву пудру зашморганими акварельними інтонаціями. За гроші можна заспівати осанну самому дияволу. Ритуальні танці з бубнами, нові, нікому не відомі імена… Шкода, що в це вар’єте влізли капелани і захисники Вітчизни. Як в лєрмонтовському «Бородіно»: змішались в купу коні й люди! Існує толстовська формула людини, де в чисельнику те, що вона собою являє, а в знаменнику те, що вона про себе думає. Чим більший знаменник, тем менший дріб. З неповагою - Мельпомена - богиня сцени і театру.
Раби Показати IP 18 Грудня 2016 18:17
Купка ут*рків нагороджують один одного
Zorro Показати IP 18 Грудня 2016 18:32
А відео 14р
чувак року Показати IP 18 Грудня 2016 18:41
Треба було створити номінацію "винахідник року" і вивести на сцену Володимира Мігаса з приспущеними завафльонними штанами. Він якраз на слуху і заплатити має чим.
чувіха року Показати IP 18 Грудня 2016 19:05
А чому Колісник не людина року? Він же сидів у залі. Три ордени за заслуги перед батьківщиною. Могли б уважити чоловіка?
234 Показати IP 18 Грудня 2016 19:33
семенюк - надія, люди схаменіться!!!!! ця людина не пускала патріотів на майдан в київ, оце надія??????????
для 234 Показати IP 18 Грудня 2016 19:54
Так це ж за бабло. Невже тобі не ясно. Заплатив і пи*дець. Могли заплатити за кота в мішку і був би кіт року. Чи бик року. Що тут дивного?
Анонім Показати IP 18 Грудня 2016 22:11
А лікар року це дочка Шепель? Це правда? Рєбят, да вишо?
888 Показати IP 18 Грудня 2016 23:15
Як могли дати нагороду Зубановій??? Вона скалічила двух людей. Це тільки те,що я знаю. А ще скільки?????
Анонім Показати IP 19 Грудня 2016 15:00
і Рабомізо і Кривцуна попросили зі "світязя" за п"янство....
Активіст до Анонім Показати IP 19 Грудня 2016 18:30
Значить награбували в АТО конкретно, що змогли купити по статуетці.
Павло Показати IP 20 Грудня 2016 02:17
А за які заслуги нагородили Романа Мартинюка? Всі знають як він писав листи з фронту лежачи в дома на дивані.
225 Показати IP 20 Грудня 2016 10:15
Олександр Козлов яким "макаром" ця людина відноситься до ВТПП? НЕ ЗРОЗУМІЛО
ВТПП до 225 Показати IP 21 Грудня 2016 12:21
Для особливих http://www.ucci.org.ua/ua/mbrship.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus