USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Світові зірки поспілкуються з українцями наживо. ФОТО

30 Червня 2013 11:40
Артисти головної сцени фестивалю «The Best City.UA-2013» проведуть закриті та публічні зустрічі зі своїми шанувальниками. Пропуск за лаштунки фестивалю отримають найактивніші глядачі, а на сцені «Emotion Stage» відбудуться публічні зустрічі та майстер-класи.

Зустрічі глядачів із хедлайнерами фестивалю, кажуть організатори, стають традицією «The Best City.UA». Як і минулого року, артисти головної сцени проведуть закриті зустрічі з найактивнішими прихильниками. На сцені «Emotion Stage» відбудуться майстер-класи популярних музикантів і неформальне спілкування з глядачами.

На «The Best City.UA» можна буде укласти шлюб. У минулому році імпровізований фестивальний РАГС користувався великою популярністю не тільки серед глядачів, а й у артистів. Так Shifty, екс-лідер групи «Crazy Town», побрався з журналісткою «Нового каналу».

Не виключено, що цього року до фестивального РАГСу навідаються британці «Hurts». За умовами райдера, в їхніх кімнатах повинні бути повішені 5 фото всесвітньо відомих супермоделей та 5 фото місцевих моделей. Музиканти акцентували, що їх цікавлять світлини жінок. Букет із двадцяти білих троянд на довгих ніжках без шипів, що призначені для шанувальниць, буде чекати артистів на сцені.

Гурту «Мумій Троль» необхідні спальні, в які не проникає сонячне світло, і де немає запаху тютюну. Транспорт повинен бути бездоганно чистим, навіть, якщо на вулиці дощ, машини необхідно постійно мити.
З'ясувалося, що «Воплі Відоплясова» не люблять, коли на їх фоні фотографуються шанувальники, а «Нічні Снайпери» можуть відмінити концерт у разі неправильного написання назви групи.

Найгостиннішою групою фестивалю другий рік поспіль стане «Ленінград» - їм необхідна гримерна, що вміщає 30 осіб.

Ветерани року «Scorpions» вражатимуть гостей фестивалю не тільки своїм ексклюзивним сетом «Rock'N'Roll For Ever», а й п'ятьма новими лімузинами, на яких приїдуть до «Новоселиці».

«Scorpions» - рекордсмени в споживанні води та напоїв на сцені, до і після концерту понад 250 пляшок.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus