USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Свято наближається: у Луцьку відкривається новорічна виставка. ФОТО

1 Грудня 2009 08:43
Виставка новорічних атрибутів відкрилася сьогодні у Луцьку. Організатори, Волинська асоціація колекціонерів «Паритет», хочуть підняти лучанам настрій і нагадати, що новорічні свята не за горами.
 

Власне, як пояснили організатори виставки, експозиція складатиметься з двох відділень. Перше має назву «Різдво у тарілці» і складається з картин молодої луцької художниці Ольги Кучми. Більшість робіт написана маслом. Тематика різноманітна – починаючи від авторської ілюстрації Андріївських святок до Різдвяного вертепу.
 

Друга частина виставки складається з новорічної і різдвяної атрибутики. Експонати найрізноманітніші: посуд, запальнички, сірники, монети, Діди морози і Снігуроньки, бенгальські вогники, старі записали вінілових платівок і звичайно, пляшка «Совєцкого шампанського».
 

Гордістю виставки, за словами організаторів є листівки ручної роботи, пам’ятні ексклюзивні привітання, унікальні новорічні монети та ялинка. Експонати надавали різні підприємства міста.
 

Організатори стверджують, що цією експозицією вони намагатимуться підняти різдвяний дух лучан, змусять забути про кризу та грип та згадати про новорічні свята, на які чекають по всій планеті.
 

Виставка триватиме у холі центрального офісу \"Західінкомбанку\" до середини січня. Після чого експонати запакують у коробки до майбутнього 2010 року.
 

 

 

 

 

 

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 1 Грудня 2009 09:00
Гарні роботи, а головне, що про святковий настрій дбають заздалегіть. Ще снігу хочеться, а мандаринами і шампанським думаю запасеться кожен.
Юка Показати IP 1 Грудня 2009 15:01
цікаво! обов'язково треба відвідати виставку! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus