USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

«Людині потрібна людина»: у Луцьку відгуляли «Свято морозива»*

25 Травня 2021 10:51
Сонячна погода, понад 10 тисяч дітей і дорослих, сотні працівників, задіяних у організації, цікаві квести, атракціони, подарунки та, звичайно, тонни морозива – від вибухового «Хайпу» до улюбленця справжніх гурманів ескімо з грушею «Imperium. Чотири сири», - так у Луцьку відзначали «Свято Морозива».

Традиційний, вже шістнадцятий захід від виробника морозива № 1 в Україні, компанії «Рудь», провели на Театральному майдані обласного центру 22 травня.

Як розповіла координаторка проекту «Свято Морозива», провідна фахівчиня з маркетингу компанії «Рудь» Тетяна Хомяк,захід компанія проводить вже шістнадцятий рік поспіль. Проект – повністю соціальний.
«Ми організовуємо свято для того, щоб згуртувати родини, показати наскільки важливим є живе спілкування. Вже не вперше наш проект стартує саме із Луцька. Не зважаючи на всі складності та ризики, вирішили все ж провести цього року свято. Зізнаюся, було велике хвилювання, а коли пролунала перша пісня, я аж розплакалася, бо керую проектом всі ці роки», - зізнається маркетологиня.
Щоправда, з її слів, минулого року у зв’язку з пандемією довелося перервати гарну традицію.

«Саме цей період показав, наскільки важливо приділяти час своїм рідним, близьким, дітям, тому у 2021 році ми проводимо свято знову. Звісно, намагаємося дотримуватися санітарно-епідеміологічних вимог та заходів. Ми намагалися не робити скупчення, а намети розтягнули по всій території Театрального майдану. Звичайно, черг уникнути не вдалося, але ми сподівалися на соціальну відповідальність батьків та дітей. Потрібно повертатися до життя, спілкування, тому що ми не можемо жити увесь час в ізоляції. Маленькими кроками потрібно налагоджувати живе спілкування. Людині потрібна людина», - зазначила Тетяна Хомяк.

До слова, цьогоріч організатори повністю оновили програму заходу. Зокрема, конкурси проводили у формі квестів. Діти виконували цікаві завдання і отримували за це подарунки.

«Організували квести не для того, щоб ускладнити виграш, а щоб зацікавити гостей. Уже з перших годин свята бачимо, що маленькі учасники активні й задоволені», - зауважила координаторка проекту.

Також цього року додали й нові атракціони, зокрема, кран-машину.
Оновили програму на сцені та фотозони.
Так, аби взяти участь в атракціоні або майстер-класі достатньо придбати морозиво безпосередньо на заході, отримавши заразом квиток на будь-яку розвагу.

До організації свята задіяли більше сотні людей. До прикладу, лише облаштування святкового майданчику у Луцьку тривало більше шести годин.

Цього року торгова марка «Рудь» приготувала для гостей свята велику кількість найсмачніших новинок серед морозива - «Міленіум», «Дитяче бажання» з маршмелоу», «Імперіум 4 сири з грушею» та багато інших. Та вже улюблені дітками - блакитний лід «Хайп» та екскімо з шок-глазуррю зі смаком кактуса «Как-тусім».

«Ми намагаємось відтворювати у морозиві кондитерську класику, зокрема, у нас є ріжок зі смаком торта «Празький». Кожен може дібрати смак до душі і знайти те, що йому до вподоби», - каже Тетяна Хомяк.

Після Луцька «Свято Морозива» проведуть у Новограді-Волинському, Житомирі, Львові, Ужгороді, Івано-Франківську, Вінниці.

Варто зауважити, що у Луцьку «Свято Морозива» відвідали понад 10 тисяч гостей.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus