USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Топ-15 найнезвичніших сортів пива

26 Березня 2010 18:59
Навіть улюблений чоловічий напій може набриднути. Тож виробники пива намагаються урізноманітити свій асортимент і зробити його якомога оригінальнішим

Топ-15 найбільш незвичних смаків пива оприлюднив інтернте-портал DrinkTime .

У 2006 році сімейна пара Том і Афіна Сіфурт, засновники власної броварні в штаті Іллінойс (США) придумали пиво, що нагадує смаком іх улюблену їжу - піцу. Змішавши такі інгредієнти як помідори, базилік, часник тощо, Сіфурти виготовили пиво «Pizza Beer».


Якщо й є на світі пиво, яке можна було б розділити з чотирилапим другом, то це голандське пиво Kwispelbier. Виробник напою позиціонує його як «пиво для собак»: воно, приміром, пахне яловичиною.

Гарбузовий ель Pumpkin Ale - одночасно гострий і солодкий – найчастіше популярний восени. Виробником елю є пивоварня Smuttynose зі штату Нью-Гемпшир, в асортименті якої чимало напоїв з незвичайним смаком.

До складу хлібно-бананового пива BANANA Bread Beer входять банани, зброджені соки і хлібний злак сорго.

Лише божевільному спало б на думку змішувати пиво і молоко, проте виробникам пива Bilk ця ідея видається вдалою. Вміст молока в цьому пиві сягає 30%, і, за словами тих, хто його куштував, напій має традиційний смаком пива і легкий молочний присмак.

Пиво Exit 1 від американської компанії Flying Fish зварене …з устрицями.

Пивоварня Shanandoah вирішила створити пиво зі маком шоколадних пончиків. Зветься воно Choсolate Donut Stout.

Пивоварня Dark Star зварила «ранкове» пиво Espressoю Складається воно з пива та кави.

Ідея томатного пива Tomato Bibere належить японським пивоварам. Про це пиво кажуть, що воно «має приємний смак томатів і пікантну хмільну гіркуватість». Echigo Beer Co. зварила томатне пиво на прохання власника відомого бару в Токіо, і стверджує, що пиво складається тільки з інгредієнтів органічного походження, тому корисне для здоров'я.

До складу пива Chili Beer увійшло безліч трав і гострих приправ.

Традиційно крем-брюле відрізняє присмак паленого цукру. Саме його взяли за основу пивовари з американської компанії Southern Tier, що створили пиво, яке так і називається - Crème Brulee.

Пиво LaDragonne подають гарячим. Пиво, що має характерний смак меду та спецій, пропонується нагрівати просто в бокалах.

Пиво зі смаком васабі - Wasabi Dry – можна, кажуть, поєднувати з суші і ролами.

Пиво Hell High Watermelon Wheat Beer від пивоварні Amendment відрізняється характерним смаком кавуна.

До складу польського пива Wostynia входять насіння гірчиці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus