USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Троцький» з Волині агітує за Яценюка. ВІДЕО

22 Грудня 2009 10:09
Актор Волинського драмтеатру ім. Т. Г. Шевченка Дмитро Мельничук здобув всеукраїнську популярність. Нещодавно він зіграв Льва Троцького, а згодом зіграв водія старого «пазика», який агітує за Яценюка.
Ролик зняли за день в одному із сіл Київщини. «Виконати роль мені запропонував режисер Олесь Санін, коли ми поверталися з Києва у маршрутці. У той час я якраз закінчив зніматися у ролі Троцького для фільму на телеканалі СТБ. Наступного дня мені зателефонували, я зустрівся з директором на студії Pronto Film, і за декілька днів мене затвердили, почалася зйомка», – згадує актор.
Найскладнішим для театрального актора стала вимога режисера поводитися максимально природно, взагалі не граючи. «Я все-таки актор театру, і часом театральні звички, які використовую на сцені, брали гору. Тому доводилося знімати декілька дублів, поки я пристосувався. До того ж знаходитися у гримі протягом дня – тяжко фізично», – каже Мельничук.
Кумедно, що за сценарієм Дмитру довелося керувати авто, а актор ніколи до того не «крутив баранку». «Сказали, що за сценарієм я буду водити «уазик». Мене виручив колега актор Богдан Якимчук, який за півтори години в день від’їзду до Києва навчив мене рушати та зупинятися на «Москвичі». Коли ж я приїхав до столиці, зрозумів, що в телефонній розмові недочув, бо переді мною стояв автобус ПАЗ. Але я ніби справився», – пригадує Мельничук.
Дмитро не зізнався, скільки коштував його знімальний робочий день. Проте вказав, що сума була «дуже пристойна».
Щодо своїх політичних поглядів Мельничук зазначив, що хоч і симпатизує персоні Арсенія Яценюка, але голосувати буде проти всіх претендентів на пост глави держави, оскільки є аполітичною людиною. Роль в агітаційному ролику сприймає лише як професійне завдання.
Довідково:
Луцьким театралам актор Дмитро Мельничук знайомий за ролями Дмитра Горленка у виставі «Одкровення від Мазепи», Генрі Хіггінса в п’єсі «Моя чарівна леді», Джорджа Пігдена в комедії «Номер 13» та іншими.
Актор родом з міста Рівного, де вчився і деякий час працював у театральній студії «Від ліхтаря» та Рівненському обласному музично-драматичному театрі. Цікаво, що деякий час Дмитро Мельничук грав на контрабасі та співав у нині відомому гурті «От Вінта». У Луцьку актор працює і живе з 2004 року.
Дмитро є ведучим радіостанції «Луцьк», грає та співає в гурті «Збіг обставин».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Назар Правда Показати IP 22 Грудня 2009 10:26
БРАВО ДМИТРО
seal Показати IP 22 Грудня 2009 11:14
До актора претензій немає. Він зі своєю задачею справився на відмінно. Ось тільки сам сюжет викликав протирічні почуття. Дітям допомагати потрібно, питань немає, але чомусь знову проблеми одних вирішують за рахунок інших. Адже колесо водій зняв з іншого, ЧУЖОГО авто. То-то прийде такий самий, як і він водій - радості буде мати повні штани. І взагалі ролик справляє якесь гнітюче враження. Можливо чорнуха надоїла і хочеться чогось світлого і радісного.
Дядечко Показати IP 22 Грудня 2009 11:34
Особисто знаю Дмитра і захоплююсь його талантом. Політика тут ні до чого.
qq Показати IP 22 Грудня 2009 11:47
Гарний актор.....і його вистави цікаві
Лев Бронштейн Показати IP 22 Грудня 2009 12:21
Троцький за Яценюка? Знову когось в антисемітизмі звинуватять.
Шофер Показати IP 23 Грудня 2009 16:12
А руки то не шоферские!
OrestN Показати IP 23 Грудня 2009 21:26
він - не наш шанс, вони вже себе проявили і не з кращої сторони, тепер наш шанс за себе розібратись...
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 22:04
з такими темпами Волинський драмтеатр може втратити хорошого актора. Переманять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus