USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Триденне паломництво «Святошів» у Закарпатті. Фоторепортаж

5 Липня 2010 16:22
Волинське православне молодіжне товариство на честь Ніколи Святоші відвідало паломниками святі місця Закарпаття.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

Братчики та сестри товариства Ніколи Святоші здійснило паломництво по святих місцях Закарпаття з благословення митрополита Луцького і Волинського Ніфонта.

Поїздка розпочалася вночі 26 червня і тривала три дні.

Під час подорожі паломники відвідали багато храмів і монастирів Закарпатської землі, преклонились до мощей Іова Угольського та Олексія Карпаторуського, побували на цілющих мінеральних джерелах, відчули силу потоків гірських рік, а також здійснили екскурсію до замку «Паланок» в Мукачево.

Закарпатська земля гостинно зустрічала паломників: насельники монастирів радо спілкувались з молоддю на духовні теми, відповідали на найбільш хвилюючі запитання, а також давали нічліг і смачно годували.

Монахи Свято-Архангело-Михайлівського чоловічого монастиря села Грушово подарували Православному молодіжному товариству ікону Божої Матері, оздоблену бісером, банку освяченої оливи та невеличкі хрестики для кожного із паломників.

Варто зазначити, що це вже друге паломництво до святинь Закарпаття, яке здійснило Православне молодіжне товариство на честь Ніколи Святоші.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus