USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Турнір чемпіонів у Луцьку. КВН. ЖАРТИ. РЕПОРТАЖ

2 Лютого 2014 09:48
Цього року до Луцька на четвертий всеукраїнський турнір завітало чотири команди: «Торнадо Люкс» Берегомет», «Чисто Гон», «Отдихаєм вмєстє» і «Збірна Рівного».

Як завжди, команди починали свою гру із «Візитки», потім вони демонстрували свою кмітливість на «Розминці», на якій мали місце запитання і від членів журі. Традиційним також був конкурс між капітанами команд – «Біатлон», на якому квнщики мали змогу отримати додатковий бал до свого загального результату. Першим цей конкурс залишив капітан команди «Чисто Гон», наступним його покинув капітан «Торнадо Люкс» Берегомет», за ним пішов лідер команди «Отдихаєм вмєстє» і 1 бал здобули учасники «Збірної Рівного».


Серед найкращих жартів конкурсу «Біатлон» були такі:

Команда «Торнадо Люкс» Берегомет»:
«Недавно Борис Моісєєв їхав на машині і збив Бориса Апрєля, як то кажуть, яке їхало таке і здибало».

Команда «Отдихаєм вмєстє»:
«14-річна Наташа получила від мами «ремня» і в контакті у статусі написала «Тепер я знаю, шо такоє боль».

Гумористи у своїх жартах не говорили про політику і не висвітлювали останні події в країні. Глядачів КВНщики розважали як мініатюрами, так і музичними жартами. Публіка бурхливими оплесками сприйняла такий жарт квнщиків:

(Йде маленька дівчинка вночі по алеї парку, до неї підходить невідомий чоловік)
- Здрастє, дєвочка
- Здрастє, дядінька (запинається)
- А чого ти сама пізно ввечері в парку гуляєш?
- А я от подрушкі вертаюся, ми з нею косічкі заплітали
- І не страшно тобі, дєвочка?
- Ой, знаєте, страшно, боюсь, капєц
- А чого ж ти так боїшся, дєточка?
- Ну, а вдруг мусара, а в мене ствол незарєгєстрірований, ше де від страху пальну в когось!


Команди, які брали участь у турнірі, показали високий рівень гумору, у жартах, зауважила редактура, не було майже жодних натяків на вульгаризм.

Під час гри важко було визначити лідера змагань, бо результати за конкурси у команд змінювались, хтось виривався вперед, а хтось із верхніх позицій опинявся внизу турнірної таблиці.

Завершальним конкурсом турніру стало «Домашнє завдання», яке, напевне, було найяскравішим і саме у ньому учасники команд демонстрували свою артистичність і «викладались» на повну.

Члени журі підмітили, що гра між командами відбулась достойно, вони дякували квнщикам за те, що ті подарували великий заряд позитиву для глядачів і запрошували команди брати участь у волинських турнірах і надалі.

Із результатом 16,8 бала вдруге у турнірі чемпіонів КВН –«Кубок Любарта 2014» перемогу здобула команда з міста Берегомет (Чернівецька область) «Торнадо Люкс» Берегомет», яка у 2012 році також отримала першість у грі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шок Показати IP 2 Лютого 2014 16:51
Революція? КВН? фіг поймеш, хтось воює а хтось радіє
Ясність Показати IP 2 Лютого 2014 18:03
У всіх є право вибору: хочеш - на майдан, хочеш на КВН. ніхто ж не заставляє нікого! а маєш бажання - зранку туди, на вечір туди... Люди, сидіти ВК чи на інших сайтах і казати які люди погані, що роблять КВН - ось це ШОК
глядач Показати IP 3 Лютого 2014 08:42
дуже добре, що в Луцьку проводять такі заходи. прекрасні команди приїхали виступити і подарувати гарний настрій лучанам. дякую за приємні емоції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus