USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку вчили, як робити власноруч ялинкові прикраси

22 Грудня 2013 09:35
Передноворічний захід організував портал для батьків «Луцьк-мама» у рамках проекту «НаЖиво».

«Майстерня подарунків до свят» відбулась у Ring dj cafe вчора, 21 грудня.

Усі охочі змогли взяти участь у створенні ялинкової прикраси.

Гості майстерні могли повправлятися у різних техніках. Хенд-мейд майстри вчили як робити різноманітні святкові іграшки у 9 майстер-класах: «Іграшка в стилі «артишок», «Ялинкова прикраса в стилі «еко», «Кулька з мішковини», «Снігова куля», «Новорічна листівка», «Розпис глиняної фігурки», «Кавова ялинка», «Іграшка з фетру», «Розпис кавової іграшки».

Ті малюки, які не долучилися до майстер-класів, гралися у дитячому куточку з дівчатами-волонтерами.

Адміністратор порталу «Луцьк-мама», одна з організаторів заходу Анна Гнатюк розповіла, що майже всі майстрині, які організовували майстер-класи – форумчанки.

«На наших заходах ми зазвичай не співаємо, чи танцюємо, а вчимося робити щось корисне разом з дітками. Зараз наближаються новорічно-різдвяні свята, тому й тема сьогоднішньої майстерні – ялинкові прикраси», - каже Анна Гнатюк.

Ще одна огранізаторка - Юлія Бєловицька, розповіла, що захід відбувся у рамках проекту «НаЖиво», яким передбачене живе спілкування з відомими цікавими людьми. До слова, це уже третій захід в рамках цього проекту. Раніше луцькі мами влаштували зустріч з Іреною Карпою, згодом була розмова з Юрієм Макаровим та його дружиною Світланою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus