USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майстер-клас для майбутніх та наявних кінематографістів

6 Червня 2014 11:24
«Кіно зсередини» - покази короткометражних фільмів та майстер-клас відбудуться у Ріівному. Вже невдовзі – 15 червня о 14:00 у кіноклубі GONZO. Захід організовують членів спілки кінематографістів України сестер Артеменко.

Зауважимо, вчора, 5 червня, стало відомо, що фільм сестер Артеменко «Абонент» на фестивалі КІНОТАВР отримав Диплом Гільдії кінознавців і кінокритиків з формулюванням «ВАШ ДЗВІНОК дуже важливий для нас».

«Якщо у вас є мрія спробувати себе у одній з кінематографічних спеціальностей, тоді вам варто відвідати зустріч з молодими, проте вже досить досвідченими та відомими українськими кінорежисерами та сценаристами Мариною і Оксаною Артеменко. У їх списку вже значна кількість відзнятих короткометражних фільмів, відзначених на багатьох кінофорумах, чотири з яких будуть детально розібрані під час проведення майстер-класу. Сестри Артеменко поділяться з усіма присутніми секретами кіновиробництва. Учасники матимуть можливість ознайомитись з основними практичними навичками та правилами, якими повинен володіти кожен член знімальної групи. Ви також отримаєте професійні поради та відповіді на всі питання, що стосуються процесу зйомок кіно та всього, що з цим пов’язано. Режисери готують і спеціальні подарунки для слухачів майстер-класу», - йдеться в повідомленні.

Отож, якщо ви бажаєте зняти свій перший фільм або ж плекаєте мрію стати учасником знімальної групи у якості режисера, актора, сценариста, художника, гримера, оператора чи бачите себе на знімальному майданчику у будь-якому іншому амплуа, тоді цей майстер-клас саме для вас, і саме він може стати першим кроком до вірного розуміння процесу кіновиробництва та вашої заповітної мрії - розвинути й реалізувати свої здібності і заявити у майбутньому про себе на повний голос, увірвавшись у багатогранний, різнобарвний та шалений світ кінематографу, - обіцяють організатори.

Фільми, які будуть представлені під час зустрічі:

1) «Тімка» - виробник: Київський міжнародний кінофестиваль, Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого. Фільм створили за 4 дні в рамках Майстерні талантів Київського міжнародого кінофестивалю. На сьогодні фільм "Тімка" є учасникос 42 міжнародних кінофестивалів, завоював 12 нагород.



2) «Ваня» - створений на замовлення Державного Агентства України з питань кіно. Учасник понад 70 фестивалів у 30 країнах світу, переможець, лауреат та призер у різних номінаціях.


3) «Не менше 50 кг» - виробник ТОВ “Директорія кіно”. На сьогодні є учасником 72 міжнародних кінофестивалів, має 15 нагород. Вийшов у прокат в складі альманаху «Українська нова хвиля» (грудень 2013).


4) «Абонент» - фестивалі і нагороди: Канський кінофестиваль - Short Film Corner Festival de Cannes (2014), 25-й Открытый Российский кинофестиваль «Кинотавр» (2014) ДИПЛОМ Гільдії кінознавців і кінокритиків з формулюванням «ВАШ ДЗВІНОК дуже важливий для нас».


Довідки за телефонами: 0637988896, 0980299455, 0662865385
Резервування місць – 0636343130, 0362 405-405
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АСЯ Показати IP 6 Червня 2014 12:44
БРЕД ПОВНИЙ..
Гудіні Показати IP 6 Червня 2014 13:27
Кльоыо!!! Тра їхати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus