USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У «ФлайzZzи» – новий кліп. ВІДЕО

27 Квітня 2011 16:50
Луцький гурт «ФлайzZzа» презентував своїм шанувальникам новий кліп на пісню «Мати казали». Це вже восьме відео у доробку колективу.

«12 квітня на телеканалі «М1» відбулась прем’єра нашого нового відео на пісню «Мати казали» – фактично першого провісника нашого нового альбому, який от-от ви зможете «помацати» і накайфуватись досхочу!», – йдеться у повідомленні на офіційному сайті музичного гурту.

За новими правилами «М1», кліп надалі потрапляє до музканалу «М2». В разі, якщо він там матиме успіх, через деякий час повернеться в ротацію на «М1».

Окрім того, через два тижні відеокліп вже можна буде дивитись в ефірах усіх інших музичних телеканалів та в інтернеті, а також слухати пісню в ефірах радіостанцій.

«Зйомки його відбулись ще рік тому, 18 березня, але лише тепер (через певні незалежні від нас причини) кінцевий варіант потрапить до ваших очей. Не будемо вдаватись у подробиці чому так сталось, а лише подякуємо людям, що приклали свої зусилля для створення цього яскравого кліпу в нашій відеографії: львівській студії "Burton Cinema" і окремо Олександру Сюткіну за зйомку та режисуру, білоруській Олені Бірюковій за монтаж і цікавий погляд на «ФлайzZzу» зі сторони, луцькому Олександру Куяві за спробу зробити свою версію монтажу, луцькому балету «Аванте» і дівчатам та хлопцям, що танцювали капоейру, паркурщикам (на жаль, кадри не потрапили до кліпу, оскільки своїми рухами хлопці пошкодили камеру і, відповідно, матеріал, який був відзнятий саме з ними), брейкерам і хіп-хоперам зі Львова, просто дівкам і парубкам, що втрапили до відео в якості масовки», – пише сайт «ФлайzZzи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
1 Показати IP 27 Квітня 2011 18:51
да... яка група, такий кліп... Вони дійсно надіються на ротації на м1? шкода наш шоу бізнес...вже краще співучий ректор
Роман Показати IP 27 Квітня 2011 18:55
а кліп на мобільний телефон знімався?
Лучанин Показати IP 28 Квітня 2011 08:36
мда... куда котиться світ(( це божевілля
Spaceman Показати IP 28 Квітня 2011 11:25
OMG... Я розумію, криза, обмежене фінансування, ітд, але цей кліп ні в які ворота не лізе. Не кліп, а дешевий самопал якийсь епохи диско-70х.
Рома Показати IP 28 Квітня 2011 12:57
Просто треба звертатися до професіоналів а не просити за за кусочок ковбаси всіх зробити кліп.
ги Показати IP 28 Квітня 2011 17:20
але ви всі й злі) пісенька ж позитивненька. диско 70 - це зразок для поп сьогодення! не партесь! а навчіться відпочивати!
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2011 07:39
2ги Этот вой песней зовется? Не смішіть ні себе не людей..... З.І. Невже немає в Україні спавжньої музики одна ПОПса((
мда Показати IP 29 Квітня 2011 10:05
Бюджет кліпу: 2 пляшки горілки, водичка і стаканчики. Що кліп, що пісня - ..... УГ Кліп для домашнього перегляду самими учасниками групи. В люди це виносити не можна
людина Показати IP 29 Квітня 2011 11:01
а мені подобається. це не попса. молодці!!!
=) Показати IP 29 Квітня 2011 22:12
Всім, хто тут обливає брудом групу - FUCK YOU!!!!!!!!!!!! Ви спочатку САМІ чогось досягніть, а потім і обливайте!....камЄнтатори х..рові! =)з правилами погодгуюсь!
B.O.B до =) Показати IP 30 Квітня 2011 11:02
О, ще один борець за правду намалювався, який до того ж багато чого досягнув. :) Для того, щоб судити про смак молока, не обов'язково бути коровою. Так і в цьому випадку, щоб зрозуміти, що цей так званий "кліп" - УГ, не треба бути Сергієм Сосєдовим. В мене взагалі таке враження, що група вирішила не дуже витрачатися, і найняла знайомого дядю Вася, який робить монтаж весіль для Горохівського району, і тільки вчора в гуглі прочитав, що таке власне відеомонтаж. Про зйомки взагалі мовчу, це рівень Home-відео, що на мою думку, неприпустимо для такої досвідченої і заслуженої групи, як Флайза. Особисто я дуже розчарований. Але як видно з деяких коментарів, школота таке хаває нормуль, так що свою аудиторію це творіння знайде.
Тіма Показати IP 1 Травня 2011 11:51
Ну, класичні волиняки, що тут скажеш - обісрати завжди лише раді ;) В.О.В. - коровою не варто бути та й наврядчи коли-небдь корова смакувала своє ж молоко.. А от стати виробником і зробити ліпше молоко та ще й при цьому доказати, що воно НАЙКРАЩЕ, або принаймні достойне, завжди можна! Тому погоджуюсь із смайлом і теж скажу: спочатку зробіть, а потім какайте! І ще до В.О.В. та МДА - почитай уважніше перелік людей, що брали участь або власне робили саме відео - думаю, там однією пляшкою не обійдешся.. 1 - кожному своє))) ректор - так ректор ;) Роман - на два мобільних))) Лучанин - згідний :) І відразу ж відповідь для Spaceman: срака підкралась непомітно - причому до всіх відразу - в тому числі, і навіть особливо, музикантів.. На жаль.. Рома - загальний бюджет кліпу получився в районі б/у, трішки потріпаної, але непоганої іномарки - у неї влізе багато кусочків ковбаски))) Щодо професіоналів, то теж не погоджусь - монтувала дівчина, яка працює на МТВ Білорусь+є крутим фотографом, а знімала студія Бартон Сінема - можеш погуглити і віднайти їх сторінку. Так, це не суперпрофесіонали, але люди не новачки.. Професіонали взяли б втричі дорожче.. Є відважний спонсор? ;) ги - земний уклін! Лучанин - дивлячись що ти називаєш справжньою музикою.. Насправді на сьогодні в Україні є величезний асортимент класних музикантів і, відповідно, кайфової музики - варто лише пошукати.. А те, що Флайза не припала тобі до смаку (а можливо просто ця пісня тобі не підходить..), то це не біда - от перший (1) вибрав собі Ректора за кумира ;) людина - дякуємо)) Як і всім, хто все ж приділив увагу та переглянув кліп! Окремий респект Волинським Новинам за розміщення відео та новини ;)
Rocker Показати IP 2 Травня 2011 03:28
Тіма, аргументи не вразили. Спонсора вам треба дійсно ВІДВАЖНОГО, щоб той спустив гроші в таку трубу. Щасти вам у його пошуках. http://lurkmore.ru/Сначала_добейся
Роман Показати IP 3 Травня 2011 12:15
Шановний Тіма, не треба ображати Волинян, через те, що вас не сприймають. Ну дійсно похабно створений кліп. Складається враження, що для написання свого коментарію, ви потратили більше часу, аніж на створення кліпу. Сприймайте критику достойно, тоді чогось досягнете, а принцип "сам дурак", далеко не заведе.
))))) Показати IP 5 Травня 2011 10:43
Молодці хлопці. Так, можливо кліп і не супер бомба, але назвіть будь ласка хоч одну групу в луцьку яка б виступала на такому рівні і зняла взагалі хоч один кліп. Особисто мені стиль цього кліпа навіть дуже сподобався. яскравий, позитивний і не попсовий. Молодці так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus