USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Колодяжненському музеї Лесі Українки - нові експонати

5 Січня 2013 16:38
Колодяжненський літературно-меморіальний музей Лесі Українки поповнився двома виданнями «Лісової пісні».
Про це повідомляє портал «Музейний простір Волині».

Перше видання – «Лісова пісня» з передмовою Миколи Жулинського, що вийшла друком 2008 року у видавництві «Фоліо». Ця книга - нумерований екземпляр колекційного тиражу у 100 примірників. Оправа зроблена «Творчою майстернею «Переплітання та реставрація». Використана натуральна палітурна шкіра рослинного дублення. Обріз полірований, фарбований. Золоте та блінтові тиснення на обкладинці та корінці книги.
До видання увійшли вибрані вірші, поеми та драматичні твори.

Друга книга також називається «Лісова пісня». Вона побачила світ у видавництві «Фоліо» 2010 року. У виданні представлено вибрані поезії та драматичні твори Лесі Українки. Книга ілюстрована роботами видатних українських художників – Труша, Кульчицької, Новаківського - сучасників Лесі Українки. У книжці також використано ілюстрації відомих сучасних майстрів живопису і книжкової графіки: Караффи-Корбут, Чебаника, Лопухової, Патика, Безніска, Крислача і Пікулицького, Сахновської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus