USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Агресивний водій погрожував перехожим на пішохідній вулиці у Луцьку

17 Квітня 2017 09:19
Чоловік за кермом “Хюндай” погрожував людям, які прогулювалися пішохідною вулицею Лесі Українки у Луцьку 16 квітня.

Про це написала телеведуча Галина Падалко на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Щасливого Великодня, друзі! Але, нажаль, не у всіх він виходить таким… Вийшли прогулятися в цей сонячний святковий день, але тут з нами трапилась халепа. Йдучи вулицею Лесі Українки, ми почули, як хтось наполегливо сигналить нам в спину”, – розповідає вона.

Та додає: “очманівши від здивування, ми не відразу зрозуміли, що це робиться. Ми спокійненько собі гуляємо пішохідною вулицею в свято, а тут позаду машина, водій якої опускає скло і обіцяє “поровняти” нас, за наше природнє небажання його пропускати. Потім ми намагались пояснити, що це вулиця пішохідна, і тут не місце для автівок, на що чоловік відповів, що АТОвцям тут їздити можна, а він активний учасник бойових дій і “хто ми взагалі тут такіє”?”

“Не буду передавати весь тон його розмови, бо це нижче культури нормальної людини, лишень скажу, що з моїх знайомих і друзів, тих, що справді боронять нашу країну і допомагають АТО, ніхто і ні разу в житті не “козиряли” тим, що вони захисники чи волонтери. Я щиро поважаю Героїв, які несли службу і захищали нас від східного ворога, але я також хочу, щоб моє місто ставало європейським, і знаю, що це потрібно робити, починаючи з себе! МОЇ ДРУЗІ-ВІЙСЬКОВІ хтось впізнає свого побратима? Якщо ми не праві, заступіться за нього”, – йдеться в дописі.

Згодом з'ясувалося, що водієм, який їхав пішохідною вулицею та ображав перехожих, виявився екс-директор автошколи, якого вигнали з “цікавих” причин, пише Галина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 45
1 Показати IP 17 Квітня 2017 09:27
І коли це він встиг в АТО побувати га?
Петро до 1 Показати IP 17 Квітня 2017 12:14
Це абревіатура: Агресивно- Тупої Особини... Це зовсім інше "А Т О"!
Еее Показати IP 17 Квітня 2017 09:28
Черевиком в пику тому пок*дьки, шкода що не бачив
Петро до Еее Показати IP 17 Квітня 2017 11:09
Тільки таким засобом і вчити! А горять не тільки шини, а й бидло машини
Свідок Показати IP 17 Квітня 2017 09:39
Що дає право Галині Падлоко ображати учасників дорожнього руху? Якщо вона вважає, що даний водій порушив ПДР, то нехай би викликала доблесну поліцію. По-друге, що тут повинно обурювати: те, що по Лесі Українки їздять автівки. Так давайте будемо відверті -- водій на ХОНДІ не перший і не єдиний, хто там пересувається транспортним засобом. Тому найпопулярніша Галина на Волині вкотре змусила про себе говорити багатьох юзерів і за це вона молодчІна, ЩЕ Й вкотре вона "козирнула" великою кількістю дрзів-АТОшників, а могла б просто відійти, щоб бідолага проїхав... До речі, якось бачив як її Пащенко віз від Лесі Українки до Театрального і я тоді із дитиною місцем їм поступився
Петро до Свідок Показати IP 17 Квітня 2017 11:12
Де саме "учасник дорожнього Руху" в пішохідний зоні?
Батько Петра до Петро Показати IP 17 Квітня 2017 16:01
Рух транспортних засобів пішохідною зоною дозволено з певними вимогами та обмеженнями (Див. п. 26 ПДР). Якщо чувак живе або працює в піщохідній зоні, він має законне право туди проїхати своїм автомобілем. У пішохідній зоні пішоходи мають перевагу перед ТЗ, однак не повинні створювати перешкод у їх русі. Якщо Падалка створювала перешкоджи - вона порушниця. Якщо чувак не живе і не працює на Лесі - то він порушник. Судячи з опису ситуації, ніхто з учасників конфлікту не намагався встановити справедливість, кожен має свою "правду", а на ПДР всім начхати - і Падалці і директора автошколи.
Анонім до Батько Петра Показати IP 17 Квітня 2017 23:06
який батько, такий сВин. водій авто, рухаючись в пішохідній зоні, повинен чемно себе поводити, а не сигналити, матюкатись і грозити "поровнять". треба було йому "випадково" дзеркало вивернути в другу строну, щоб бидлота навчилась себе культурно поводити
3 до Свідок Показати IP 19 Квітня 2017 07:53
Та вона вже зі своїм Пащенком зовсім знахабніли
проти Показати IP 17 Квітня 2017 09:42
де видно що він погрожував? те що він порушив це чітко видно. те що галина падло з мухи може слона роздути це ми теж знаємо) наробила шуму на свято) хай краще роскаже як і заказні передачі вона робить. ББП її підримує це політизована особа
Петро до проти Показати IP 18 Квітня 2017 19:49
Мабуть ця морда в відчинені вікно вибачення просить, чи молитву в Великдень перехожих читає? Хоч сам собі віриш?
запитання Показати IP 17 Квітня 2017 09:47
А цеглиною в лобове скло він не хоче?
Ольга до запитання Показати IP 17 Квітня 2017 12:03
Оце вже точно сказано:) Це ж треба було на свято себе пропіарити, хоч таким способом
жора Показати IP 17 Квітня 2017 10:02
невже людину на свято не можна було простити, зла ви галя.))) будьте добрішими в цьому життті
Петро до жора Показати IP 17 Квітня 2017 12:02
Може ще кацапів на честь свята вибачити? Мишєбратья?
петро Показати IP 17 Квітня 2017 10:10
щось ви галю коли ваш пащенко булочками торгував по всьому місту,під знаками ви не помічали. в долі були чи що?
ю Показати IP 17 Квітня 2017 11:11
хіба було вашко уступити дорогу?чи хотілось маскішоу? їй потрібно перш подивитися на себе
Анонім до ю Показати IP 17 Квітня 2017 12:09
"важко" бидло звикнути до ПДР, та їздити по Правилам. Чому він "вчив" в школі? "профффесор"? (як і деякі "коментатори")
петро Показати IP 17 Квітня 2017 11:21
пробував свою думку висловити на волинь пості, видаляють. галю займіться краще цим питанням
Дмитро Показати IP 17 Квітня 2017 11:27
Він не агресивний. Він просто дурень, хам, свинота. Це різні речі. Він завжди таким був, скільки памятаю. А памятаю довго. Це різні речі.
Вікінг Показати IP 17 Квітня 2017 11:37
Не розумію тільки одного - чому шановна пані не викликала поліцію? Тому думка користувачів про те, що це просто піар - слушна. Бачите порушення - викликайте поліцію, для чого ми їх утримуємо тоді?
Петро до Вікінг Показати IP 17 Квітня 2017 12:22
Може ще маскішоу з Аброськіним і Адамович, з "пупсіком Тошею в придачу? А ти тим часом бидловодія потримаєш, доки " нова поллюція" не приїде?
Вікінг до Петро Показати IP 17 Квітня 2017 12:46
Повір, якби те чудо там в машині мені б ще й хамило, то б притримав
Петро до Вікінг Показати IP 17 Квітня 2017 13:21
Вірю. То треба було тебе викликати і чекати жінкам доки тобі не нахамить.. Полюція авакова на такі виклики не дуже поспішає! Живемо ПО-НОВОМУ!
Вікінг до Петро Показати IP 17 Квітня 2017 13:52
Можливо хватить нити? Поліція погана, всі погані. А ти, Петя, напевно, реформатор вищого гатунку?
ку до Вікінг Показати IP 17 Квітня 2017 14:45
галю це перше ваше шоу за яке ви не получили гонорар)
Здивований Показати IP 17 Квітня 2017 15:38
А чому номер авто видалили із комента? Модератор не правий.
аматор Показати IP 17 Квітня 2017 16:15
Знаю його особисто. Краще б не знав))).
Падлюцці ,ой Падалці Показати IP 17 Квітня 2017 19:07
По-перше, Пєтя живе на вул.Лесі Українки,за 5 метрів від того місця на фото,по закону він має право там їздити,людина їхала до себе додому. По-друге,де докази якого правопорушення і матюків зі сторони Петра? Їх немає,а значить це наклеп привселюдний,з підключенням засобів масової інформації.Ви,Галю, звели наклепи і лжеінформацію стосовно мого клієнта. Будемо подавати до суду справу про наклеп , готуйте Галю,грошенята ,моральні збитки Кравчуку Петру. Або ж робіть привселюдне вибачення перед людиною за наклепи,які принизили його гідність. Даємо вам 2 дні! Або ж подаємо позов до суду.
Лучанин до Падлюцці ,ой Падалці Показати IP 17 Квітня 2017 19:25
Яка може бути гідність в морди яка бере хабарі і продає права? Якщо його прокуратура за яйця не візьме то люди візьмуть
Ігор до Падлюцці ,ой Падалці Показати IP 17 Квітня 2017 20:04
юрист!!!! за гроші і матір рідну продасть, сормно має бути , таких хамловитих , бидловитих мішків з грошима захищати, а ще ідем в Европу, ми абуригени ...... Потрібно з себе мінятись якщо ми дісно хочем в європу
Петро до Падлюцці ,ой Падалці Показати IP 18 Квітня 2017 19:56
Те що живе там, то дає право бидлувати та ср*ти на голови перехожим що там не живуть? А правила руху в пішохідний зоні для лохів писані?
Адвокат Показати IP 17 Квітня 2017 22:11
Де докази правопорушення зі сторони Петра Кравчука ? Є зафіксовані чи зареєстровані засобами аудіо/відеозапису? Чи викликала ця ображена пані поліцію,щоби зафіксувати правопорушення(якого не було)? Відповіді- ні. Правильно я сказав? Отже, пані Галина звела публічний наклеп на людину безпідставно. Я розумію,що вона звєзда мєсного розливу,як відомо такі люди люблять сенсації, епатаж, перебільшення ,побрехеньки,звісно ,щоби привернути до своєї персони увагу,я ж така скандальна і звьоздна женщіна. Якби кожен писав так сенсаційні шкандальні статті на всіх сайтах ,на яких тільки можна,бо мене хтось підрізав на дорозі,продавець в магазині не так мені щось сказав,начальник на роботі гаркнув,чоловік обматюкав, зразу ж дістаю свою мобілку,фотографую цю неприємну мені людину і на всі луцько-волинські сайти розміщую:) От,захотілося мені вас ,пані Галино "оклєвєтати", я побачу десь вас на вулиці і пофоткаю з різних ракурсів, потім закину Ваші фото в інтернет і напишу " ШОК! Максимальний РЕПОСТ! Хто опізнає цю хамку??????" і додам душещіпаючу історію ,як я бідненький гуляв собі вулицею,а ця паскуда ,що на фото викинула папір з морозива прямо на асфальт,я зробив їй зауваження ,а вона мене обматюкала, казала,що зрівняє з землею,бо вона щойно з АТО вернулась , і такій як вона можна кидати сміття де хочеш . Тобто,якщо я щось маю проти якоїсь людини,я можу тихенько її нафоткала і кинути у всі ЗМІ псевдоісторію про цю людину, що вона зробила якийсь аморальний вчинок?
До адвоката до Адвокат Показати IP 17 Квітня 2017 22:20
Так то пан Кравчук їздив на автомобілі ПІШОХІДНОЮ вулицею. Цього замало для правопорушення?
ку до До адвоката Показати IP 17 Квітня 2017 22:31
поавопорушення можливо є? навіщо остальні наклепи, де докази
До адвоката Показати IP 17 Квітня 2017 22:29
Вчіть ПДР,людина там мешкає,вона має право пересуватися цією вулицею. Чи літаком йому додому добиратися ? А доставки товару в магазини і кафешки,які на Лесі Українки ,як ви думаєте чим доставляють ? Авжеж, автотранспортом ,бо вони мають законне право це робити. Ще раз повторю для неуків-ЗАКОННЕ. І хай там якійсь звєзді Галі це не подобається, це є закон.
доставка товару до До адвоката Показати IP 17 Квітня 2017 22:34
Тобто на вашу думку пан Кравчук доставляв товар до магазинів?
Васько Показати IP 17 Квітня 2017 22:34
Він проживає на прилеглій території , отже має право на проїзд тією вулицею . А свідомо перешкоджати руху т/з є порушеннями ПДР;)
Петро до Васько Показати IP 18 Квітня 2017 20:01
Має право... Тільки виконуючи ПДР - РУХУ В ПІШОХІДНІЙ ЗОНІ... В дворі житлового будинку яка швидкість дозволена? Так там - не більше( і без сигналів! Ротом чи іншим Місцем)
вадим Показати IP 18 Квітня 2017 07:22
мені здаеться що пані галина це все прикрасила як в себе не передачі) ви кращі галю роскажіть як виза гроші прославляєте можновладців
Маша Показати IP 18 Квітня 2017 08:30
Якщо він там проживає.то чому просто не пояснив.а прикинувся учасником АТО. Прикро що всі ті хто і близько ТАМ не був позорять хороших людей.
Дідо Показати IP 18 Квітня 2017 17:00
Це провокація.
До Маші Показати IP 18 Квітня 2017 17:16
Це наклеп Пані Галини задля надання статті більшого резонансу. Яка готова принизити у ЗМІ поважну людину за для власного ПІАРУ, незнаючи ПДР. (Це якось не поправославному;)
До Пані Галини Показати IP 18 Квітня 2017 20:44
За публічну образу та наклепи має бути відповідь.
Сандей Аделаджа Показати IP 19 Квітня 2017 16:29
Так Галя ж не православна, а харизмат. Це означає,що все можна .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus