USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Китаї очевидці відзняли НЛО. Фото

9 Липня 2010 15:25
У Китаї опубліковані фотографії НЛО, що з'явився 7 липня над міжнародним аеропортом Сяошань в місті Ханчжоу - адміністративному центрі провінції Чжецзян, Східний Китай.

Про це інформує ТСН .

Знімок устиг зробити один з очевидців. Він стверджує, що сфотографував об’єкт близько 21:00 над населеним пунктом недалеко від аеропорту. Є відомості, що існують ще фотографії інших свідків.

На знімку видно, швидше за все, прямокутний предмет, від якого виходить сильне світіння. По периметру розташовані крапки, що світяться і нагадують ілюмінатори. Світлову пляму можна прийняти за ознаку роботи потужної енергетичної установки.

Із приводу появи НЛО в Китаї була зібрана спеціальна прес-конференція. Представник з громадських зв'язків аеропорту Сяошань Жуань Чжоучжан підтвердив, що непізнаний літаючий об'єкт став причиною порушення повітряного сполучення.

Він розповів, що першим НЛО помітив диспетчер, який стежив за зниженням звичайного рейсового літака. Про своє відкриття він повідомив начальнику зміни, а той з міркувань безпеки вирішив негайно закрити повітряний простір над аеропортом.

У результаті, шість рейсів були відкладені, а 12 літаків, що летіли в Ханчжоу, переспрямували в Нінбо і Уси.

Крім того, представник аеропорту підтвердив, що НЛО могли бачити і деякі авіапасажири, і жителі довколишніх сіл. Таким чином, знімки, зроблені очевидцями, мають право на існування. Раніше повідомлялося, що без спеціальної техніки побачити об'єкт в небі було неможливо.

Тим не менш, фахівці закликають не надто довіряти фотографіям, опублікованим в Інтернеті. Вони потребують ретельного вивчення.

Поки офіційних версій про те, чим може бути НЛО, немає - вони з'являться лише після завершення розслідування. Очікується, що це відбудеться вже в п'ятницю, 9 липня. До складу групи, що займається цією подією, входять поліцейські і представники авіації, передає People's Daily Online.

Тим часом в ЗМІ висловлюються припущення, що це міг бути просто приватний літак. Прихильники цієї версії ґрунтуються на тому, що в тій провінції Китаю, де було відмічено НЛО, останнім часом різко збільшилася кількість приватних авіалайнерів. Втім, експерти в галузі авіації називають подібні припущення «занадто непрофесійними», не даючи при цьому ніяких пояснень.

Відповідно до іншої точки зору, поява загадкового об'єкта в небі над китайським аеропортом пов'язана з військовою сферою. Тому широка громадськість все одно не дізнається правди найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хохма Показати IP 9 Липня 2010 23:57
Так це ж Льоня космос на честь главного ПРдуна за китайськими фанариками літав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus