USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Києві вперше надрукували газету на уживаному папері

21 Березня 2011 15:57
Англомовний тижневик Kyiv Weekly став використовувати для друку папір вторинної переробки, продемонструвавши таким чином свою турботу про збереження природи і закликавши інші видання піти за таким прикладом.

Про це пише "Кореспондент" .

Газета заявила про те, що ініціювала в Україні кампанію в сфері періодичної преси, метою якої є забезпечення раціонального використання світових природних ресурсів і скорочення глобального рівня забруднення навколишнього середовища.

"Ми запрошуємо всіх видавців друкованих ЗМІ в Україні наслідувати наш приклад і перевести друк своїх видань на папір вторинної переробки. Ми просимо читачів газет і журналів не викидати їх після прочитання, а здавати в пункти прийому макулатури, щоб берегти від вирубки ліси - зелені легені планети, які все більше скорочуються", - заявила генеральний директор холдингу Еволюшен Mедіа Юлія Литвинова.

Тижневик Kyiv Weekly видається у Києві з 2001 року. Наклад видання - 25 тис. примірників. Холдинг Еволюшен Медіа є видавцем тижневиків Комментарии, Weekly.UA, Kyiv Weekly, Інтернет-порталів Comments.ua і UGMK.info, а також фотоінформаційного агенства PHL.

Нагадаємо, ООН оголосила 2011 рік Міжнародним роком лісів. В кінці минулого року WWF, у свою чергу, запустила новий формат файлів - .wwf, який не можна роздруковувати на папері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus