USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку – відбір на «Танцюють всі». ФОТО

8 Лютого 2013 17:46
Перевірити танцювальні здібності на передкастингу відомого в Україні телепроекту «Танцюють всі!» лучани мали змогу 8 лютого.

Участь у відборі шостого сезону танцювального шоу на телеканалі СТБ взяли любителі танців з Луцька та сусідніх міст, зокрема, Рівного. Передкастинг відбувся у Палаці культури міста Луцька.

Для того, щоб взяти участь у відборі, учасникам потрібно було подати заявку на участь у проекті та заповнити анкету. «На кастинг у Луцьку до нас надійшло більше 100 заявок, проте до обіду виступило лише 28 учасників. На місці переможців не обираємо. Бажаючі демонструють свій танець у залі, де ведеться відеоспостереження. Це відео потім розглядається у Києві. Там вже й вирішують, хто потрапить на телевізійний кастинг у столиці. Ми відбираємо не лише професійних танцюристів, а й тих хто цікавий, індивідуальний і навіть смішний. Кожен має право побувати на великій сцені», - розповіла кастинг-менеджер проекту Катерина Єрошкіна.

Одна з учасниць відбору, викладач хореографії з міста Рівного Мирослава, яка на кастингу «Танцюють всі» уже вдруге, розповіла «ВН» про себе та участь у конкурсі: «Навчалася в Рівненському державному інституті культури. Зараз працюю, викладаю хореографію маленьким діткам. Танцюю в колективі Dance Way. Танцюю в стилі хіп-хоп, хоча пробувала свої сили у багатьох різних напрямках, починаючи від народних танців і класики і закінчуючи східними танцями. Колись уже брала участь у передкастингу, навіть отримала позитивну оцінку, але до столиці чомусь тоді не поїхала. Сьогодні вирішила знову випробувати свої сили. Хочеться в першу чергу довести собі, що я щось можу. Є бажання вчитися і розвиватися. Хореографія - це не професія, а життя. Тому якщо люди хочуть танцювати, нехай не зупиняються».

Відбір на телевізійний проект «Танцюють всі!» триває у Луцьку лише день.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
поціновувач Показати IP 8 Лютого 2013 21:13
Щось більше на порнокастинг Вудмана змахує)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus