USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку діти співали різними європейськими мовами

18 Травня 2013 15:49
Традиційний співочий фестиваль «Дитяче Євробачення» відбувся у рамках Днів Європи на Театральному майдані у Луцьку 18-ого травня. Під час дійства діти з навчальних закладів міста представляли різні країни Європи.

Перед початком фестивалю привітав учасників свята Луцький міський голова Микола Романюк. Також мер вирішив дізнатися думку лучан щодо вступу в ЄС і провів відкрите голосування.

«Дуже приємно, що тут зібралося багато молоді. Вам будувати нашу державу і міжнародні відносини», - зазначив Микола Романюк, висловлюючи сподівання, що Україна приєднається до ЄС.

Також присутніх привітала Перший секретар посольства Нідерландів в Україні Маррісія Пехач. Вона зазначила, що шлях у Європу складний, але він того вартий.

Учні луцьких шкіл виступали на «Дитячому Євробаченні» в різноманітних костюмах, представляючи приблизно 20 різних країн Європи. Переможців і переможених на фестивалі немає. Усі учасники отримають дипломи, подарунки, солодощі від мерії та європейських посольств.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus