USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку навчатимуть знімати «короткий метр». АФІША

19 Жовтня 2013 17:00
У «Школі юного режисера», яка запрацює у Луцьку, просто і максимально доступно навчатимуть знімати, монтувати кіноісторії, - розповіли організатори заходу.
Сучасна кіноіндустрія стає все більш мобільною. При наявності технічних можливостей та бажання, перетворити ідею в кіноісторію сьогодні простіше, аніж будь-коли.
Якщо ти відчуваєш у собі бажання знімати, часто стаєш свідком різноманітних подій, часто опиняєшся у центрі подій і при цьому знімаєш на телефон, фотоапарат чи відеокамеру, але не знаєш як змонтувати та подати свій матеріал? Тобі до нас!, - закликають лектори «Школи юного режисера».
СГО «Молодіжна платформа», за підтримки продакшн-студії «ПравдаPRO» організовує «Школу юного режисера», яка відбудеться 26-27 жовтня у коворкінг-центрі «Репортер».
Звісно, щоб стати режисером, потрібно навчатися не один рік, а можливо, і все життя. Наша школа призначена для тих, хто хоче навчитися правильно та результативно створювати відеоролики у максимально короткі терміни, максимально простою технікою та максимально простими програмами.
Викладачі допоможуть опанувати базові навики та знання, необхідні режисеру у роботі над будь-яким проектом: кліп до вашої пісні, вітальний ролик, невеличкий сюжет із місця події або ж просто відзняте кількахвилинне відео події чи людини, яка вас зацікавила. Ви дізнаєтеся, як зробити усе це якіснішим, - запевняють організатори.
Для участі у школі заповніть анкету та надішліть її на електронну адресу: [email protected] або заповніть електронну форму до 23 жовтня. Детальна програма «Школи» та списки учасників буде оголошено 25 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
vbhtr Показати IP 19 Жовтня 2013 22:53
брехня або ттупореклама.где взять ту же анкету.штунды рулят
Інкогніто Показати IP 20 Жовтня 2013 17:25
І скільки це все коштуватиме ? =

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus