USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку організували благодійний флешмоб. ФОТО

10 Травня 2009 21:00
На центральному майдані Луцька у повітря запустили серце із півтори сотні кульок. Акцію у формі флешмобу організував всеукраїнський благодійний фонд «Від серця до серця», – повідомляє 10 травня репортер «Волинських Новин».
 
На Театральному майдані приблизно півтори сотні лучан взяли участь у флешмобі, який організував благодійний фонд «Серце до серця» у Волинській області. Його суть полягала у тому, що молодь із червоними кульками в руках утворила коло у формі серця. Після чого усі учасники одночасно відпустили мотузки, і повітряні серця злетіли у небо.
 
Як розповіла координатор флешмобу Оксана Лойко, цей захід провели у рамках благодійної всеукраїнської акції «Почуйте всі!». Адже в цей самий момент серце із кульок запустили в повітря не лише у Луцьку, а й по всій Україні.
 
По завершенню цієї короткої акції волонтери зі скриньками для пожертв ходили по центральному майдані і пропонували лучанам долучитись до благодійної справи та пожертвувати кошти на закупівлю медичного обладнання для лікування дітей із вадами зору.
 
Довідково:
 
Флешмоб ( від англ. Flash mob: flash – спалах, мить, мить; mob – натовп, перекладається як «спалах натовпу» або як «миттєвий натовп») – це заздалегідь спланована масова акція, в якій велика група людей( моббери) раптово з’являються у громадському місці, протягом декількох хвилин люди з серйозним виглядом виконують заздалегідь обумовлені дії абсурдного змісту (сценарій) і потім одночасно швидко розходяться в різні боки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 12 Травня 2009 08:52
ну як можна таку акцію називати флешмобом?? якщо у вашому ж визначені написано, що це "дії абсурдного змісту (сценарій)". хіба сам автор вважає, що це був абсурд... тоді звичайно так....
Анонім Показати IP 12 Травня 2009 10:20
Цікаво, а вартість кульок не була більшою від обсягу зібраних коштів?
Анонім Показати IP 12 Травня 2009 17:13
А який перл "коло у формі серця"!!! Просто супер! Вчіть математику і мову!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus