USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку продають домашній затишок і гарний настрій. ФОТО

13 Грудня 2010 08:45
Майстер класи з виготовлення новорічних прикрас, власноручного розпису ваз, столиків, а також шовку пропонував під час свого відкриття у Луцьку магазин домашнього декору «Дизайн-дім».
Аби відвідувачі магазину змогли самостійно долучитися до декору власної оселі, «Дизайн-дім» пропонує брати участь в майстер-класах.

Наприклад, дизайнер Вікторія Дорош показувала, як створити неповторний розпис скляної вази. За допомогою вітражних фарб приблизно за годину просту посудину вдалося повністю розмалювати вишуканими квітами.

Її колега Ольга Клімчук демонструвала як створити новорічний вінок з мішури та різноманітного декору – дзвіночків, кульок, ялинкових шишок. Клімчук каже, що такий елемент новорічного декору під силу кожному.

Директор магазину Оксана Лесик-Бондарук розповідає, що близько 10 відсотків представленої продукції – це вироби, зроблені вручну. «Хенд-мейд» цінують у всьому світі, адже такі вироби є неповторними та оригінальними. В них відчувається настрій автора та його унікальне бачення.

За словами Лесик-Бондарук незабаром магазин влаштовуватиме дизайнерські курси на яких навчатиме, як власноруч створювати домашній затишок та гарний настрій.

Окрім цього «Дизайн-дім» вже зараз пропонує широкий вибір елементів декору для дому в різних стилях – від мінімалізму, сучасного функціоналізму до стилю фьюжен та кантрі.

А спеціально до новорічних, різдвяних свят та дня усіх закоханих «Дизайн-дім» приготував неординарні подарунки та прикраси.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
михаил Показати IP 13 Грудня 2010 13:50
а китайские зеленые коробки .....это тож ручная работа???????????:))))
небайдужа Показати IP 13 Грудня 2010 14:08
Ні,це як і пластикові меблі з магазину IKEA
метелик Показати IP 13 Грудня 2010 17:14
Дивні Ви, коли люди творять СВЯТО власними руками для когось, для себе, для ВАС то це потрібно підтримувати.У нашому прагматичному і жорстокому житті невистачає маленького дива.
оля Показати IP 20 Грудня 2010 13:49
а де це знаходиться?щось не розберу з фото
Оля Показати IP 22 Грудня 2010 15:52
Была там сегодня. Что-то не пойму: это магазин или кружок? Почему не продают материал для работы? Как возможно такое, чтобы в Ровно майстер-класс был 50 грн.за 2-3 часа, а в Луцке - 100 за 1 час?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus