USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пропонують нульові кредити на авто для підприємців

18 Лютого 2010 11:55
Компанія Renault Finance розробила нові умови кредитування юридичних  та фізичних осіб - підприємців.
Відтак в Луцькому автосалоні  Renault  компанії «Луцьк-Експо» доступні кредити  на автомобілі для підприємців  від 0% річних.
Так, легкові автомобілі Renault Logan, Logan MCV, Sandero, Symbol, Kangoo, Megane, Scenic, Сlio3, Koleos, Laguna  можна придбати під 0% річних, строком до 2 років.
При цьому відстокова ставка залежить від величини першого внеску і від строку кредитування. Якщо клієнт робить 30-% перший внесок, то на однорічний строк кредитування він має сплатити 6,9% річних, на дворічний – 10,9 %, а на трирічний – 17,9 % річних. Якщо ж клієнт згоден заплатити 50 % першого внеску, то на 1 і на 2 роки кредитування він отримує право на кредит з нульовим відсотком. Щоправда трирічне кредитування при 50-відсотковому першому внеску передбачає 14,9 річних кредитних відсотків.
Кредити на автомобілі Renault Кangoo (вантажний), Renault Master, Renault Trafic, видаються строком до 3-х років під 24% в гривнях. При цьому є можливість оформити його і в доларах США під 11%. При чому авансовий внесок становитиме 30% від вартості авто.
Як запевняють у автосалоні «Луцьк-Експо», такі кредити мають ряд переваг. «Для підприємців це є хорошою альтернативою лізингу. Окрім того відсоткова ставка -  достатньо низька - від 0% на легкові авто , та  24% на комерційні. При чому, відсоткова ставка фіксується в кредитному договорі і банк не змінює її  протягом всього терміну кредитування. Cума кредиту фіксується в національній валюті і не залежить ні від коливань курсової різниці,  ні від рівня інфляції. У нас немає обмежень в кількості придбаних авто. Таким чином, підприємці можуть придбати в кредит не один а відразу декілька автомобілів. Окрім того у нас відсутні приховані комісії. Сплачується лише разова комісія в розмірі 2,5 % від вартості авто» - розповіли в салоні «Луцьк-Експо»
Довідково:
Адреса автосалону «Луцьк-Експо», - вул. Дубнівська, 16 тел.(0332) 280-333 , 0933123261, www.lutsk-expo.com
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 18 Лютого 2010 12:36
ІМХО нульових кредитів не існує в природі, бо це суперечить здоровому глузду. Скажіть, хто сьогодні позичить свої гроші (в даному випадку сума - кілька тисяч доларів)в користування на 1-2 роки і нічого за це не хотітиме? Бред. Пора вже давно усвідомити, що безкоштовний сир - тільки в мишоловці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus