USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пройшов Парад мильних бульбашок.ФОТО

2 Червня 2011 11:32
Перший день літа для луцької молоді розпочався з масової розваги – у центрі Луцька сотні людей запускали в небо мильні бульбашки.

Таке дійство в Луцьку відбувається вже втретє. Організатори назвали захід «Парадом мильних бульбашок» і присвятили його Міжнародному дню захисту дітей.

Головна мета заходу – привернути увагу до проблем дітей, особливо тих, які опинилися у складних життєвих обставинах, каже ініціатор свята бульбашок, студент Ігор Семенюк.

Цьогоріч дійство мало ще й благодійну мету – волонтери збирали одяг, взуття, іграшки та гроші для дітей з Рожищенського притулку для неповнолітніх. Крім того, усім охочим тут безкоштовно роздавали морозиво.

«Ми часто не помічаємо,що навколо нас стільки бідолашних дітей, які потребують допомоги. Адже їхні батьки їм нічого не дали в цьому житті. Тому ми хочемо зробити це власними силами», – розповів Ігор Семенюк.

Під час параду присутніх розважали жартами, музикою, танцями та співами творчої молоді Луцька. А юні художники під час дійства створили картину «Країна дитинства», яку організатори свята пообіцяли передати до Луцької міської ради.

А поки навпроти головного корпусу Волинського національного університету літали мильні бульбашки, фонтани біля входу у головний парк Луцька окупувало кілька сотень дітей – веселились, обливаючи один одного брудною водою.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
filadelfos Показати IP 2 Червня 2011 13:02
клево!))
Оля Показати IP 2 Червня 2011 15:34
А чому ніде оголошенняч про це не було???????????Я б теж з радісттю пішла......ПРИКОЛЬНО, МОЛОДЦІ ОРГАНІЗАТОРИ!!!!!!!!!І ті, хто висвітлює цю подію!
Читачка Показати IP 2 Червня 2011 16:29
Хотіли б щоб ВН, напередодні свят публікували інформацію. А то вчора дійсно перечитала всі новини і ніде ні слова про заходи в Луцьку до дня захисту дітей .
Наталія Показати IP 2 Червня 2011 17:12
Повідомляю: для тих, хто знову хоче покупатися в фонтані(:-), 12 червня об 14 годині дня збираємося біля фонтанів))))
Луцький Показати IP 2 Червня 2011 17:15
Дуже добре, що наша молодь стає активною і проводить з кожним роком все більше різноманітних заходів. Одне побажання на наступний рік зібрати всі акції присвячені Дню захисту дітей і опублікувати в ЗМІ. Малюнок на асфальті в такій то годині Парад мильних бульбашок в такій то і т. п.
CookieChild Показати IP 2 Червня 2011 17:49
В тому то вся фішка таких заходів, тут ніхто і ніколи не створює " годин" під час яких роблять ту або іншу річ.Все набагто простіше, кожен сам собі обирає куда іти, і що робити, при тому що все, що відбувається під час таких заходів, триває до вечору. П.С. а про цю подію знали майже всі "жителі" ВК
Л А Д О М И Р Показати IP 2 Червня 2011 18:32
чим б дитя не тішилось... :)
San Показати IP 2 Червня 2011 20:20
...лише б не кололося, не пило і цигарок не смалило!!!
Фаня до San Показати IP 3 Червня 2011 12:30
100%
кАБАН Показати IP 3 Червня 2011 20:26
КЛАСС! зібрати скільки народу!
Лучанин Показати IP 3 Червня 2011 23:18
Звичайно набагато краще виручати торговців бульбашками ніж їсти масово пальмову олію, після чого ще й виручати фармацію. Побільше таких свят!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus