USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку розповіли про кота, який продає цемент у мережі. ФОТО

23 Листопада 2013 14:58
Близько трьох десятків учасників зібрав другий «VolynMediaCamp», який триватиме у Луцьку два дні. Тут всі охочі зможуть послухати цікаві доповіді на ІТ-тематику, поділитись досвідом інтернет-маркетингу та просто поспілкуватись із присутніми.

Як розповіли організатори, аудиторія зібралась дуже різна – тут є як люди з певним досвідом у цій сфері, так і прості юзери.

«Взагалі, це добре, що більшість слухачів – середньостатистичні користувачі мережі, адже головний лозунг цьогорічного «VolynMediaCamp» - це «інтернет з користю», - зазначила співорганізатор дійства Марія Доманська.

З її слів, гостей чекають цікаві доповіді від гостей з Луцька та інших регіонів України. Так, автостопом з Ужгороду добирається учасник Іван Паламарчук. Окрім того, організовувались і телемости з іншими містами.

А Русфет Кадиров із Сімферополя розповідав про те, чи реально продавати послуги та товари через соціальні мережі. Виявляється, спосіб цей більш ніж дієвий – Русфет навів приклад, як його знайомий продав 317 тонн цементу, ведучи у Твіттері аккаунт від імені кота, який живе на заводі. З його слів, головне – чітко визначити цільову аудиторію та підійти до справи креативно.

Юрко Червоний вже розповів присутнім про адаптацію інтернет-ресурсів під соціальні мережі, а Тетяна Боярчук - про стратегії соціального маркетингу для засобів масової інформації. Багато цікавого про моніторинг соціальних медіа розповіла Алла Ожиєвська. Вона навела декілька прикладів того, як компанії реагують на згадування їх у соцмережах.

Мовляв, великим компаніям життєво необхідно слідкувати за тим, що пишуть про компанію в мережі. Яскравий тому приклад – нещодавня ситуація з російським банком «Відродження». Тоді чимало клієнтів отримали повідомлення з рекомендацією чимшвидше зняти гроші, адже банк скоро припинить своє існування.

Результат не забарився – за добу інформація облетіла весь Твіттер, і банк втратив мільйони рублів. А все - тому, що вчасно не заперечив ці чутки.

Крім того, присутні сьогодні будуть слухати лекції про анонімність у мережі, створення сайтів та про різні аспекти інтернет-маркетингу.

Завтрішня програма буде менш насиченою – учасники будуть ділитись враженнями та висловлювати пропозиції щодо організації майбутнього «VolynMediaCamp». Адже організатори стверджують, що зупинятись на досягнутому вони не збираються - обіцяють проводити такі кемпи мінімум раз в рік.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 23 Листопада 2013 23:15
ви чого не на майдані??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus