USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку стартували «Вітрила Пригод». ФОТО

21 Вересня 2013 13:24
Негода змусила учасників конкурсу авторської пісні «переселитися» у приміщення.

Відкриття другого туристичного фестивалю авторської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод» відбулася 21 вересня у Луцькому палаці культури.

Фотовиставку, на якій представлені роботи конкурсантів відкрили у фойє Палацу культури. Участь у конкурсі беруть фотографи з Рівного, Луцька, Ковеля, Ківерцівського та Маневицького районів. Луцький інститут розвитку людини «Україна» надав для участі у конкурсі серію світлин.












Як повідомила керівник проекту Руслана Мельник, через дощову погоду відбудуться зміни у програмі фестивалю. Так, відкритий перегляд-конкурс туристичних фільмів триватиме з 14.00 до 15.00. Концерт-конкурс авторської пісні відбудеться не у парку, як планувалося, а в Палаці культури о 15.00.

Як зазначила Руслана Мельник, туризм – це не лише спорт, а й мистецтво. Отож, кінематографісти-аматори змагатимуться цьогоріч у двох номінаціях – «Туристична мандрівка» та «Краєзнавчі дослідження». Загалом лучани побачать приблизно 30 фільмів. Очолює журі конкурсу аматорських фільмів Світлана Федонюк. У конкурсі «Авторська пісня та співана поезія» змагатимуться дванадцять виконавців та гуртів з Луцька, Рівного, Володимира-Волинського, Шацька та Каменя-Каширського.




Урочисто відкрив фестиваль виконанням пісні «Волинь» голова журі конкурсу авторської пісні Юрій Поліщук.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus