USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку створили «тарілки дружби». ФОТО

18 Серпня 2013 11:07
«Тарілки дружби» розмалювали учасники творчого вечора, що відбувся в одній із луцьких творчих кав’ярень.

Свій творчий потенціал розкривали учасники заходу, що відбувся у творчому кафе за адресою проспект Волі, 16г, 17 серпня.

«Ми займаємося арт-терапією, організовуємо різноманітні майстер-класи, серед яких заняття з лялькотерапії, мандалатерапії тощо. Арт-терапія - це творчість, що допомагає людині розкрити свій внутрішній потенціал, ресурси, відшукати себе. Всі ми маємо потребу творчості. Сьогодні малюватимемо акриловими фарбами, які використовуються для кераміки, будемо допомагати підбирати кольори, контури, навчати, як правильно ними користуватися», - розповіла кореспонденту Волинських новин організатор вечора, керівник Волинської обласної громадської організації «Корпорація щастя» Ольга Созоник.

Реалізувати творчі здібності учасникам заходу допомагала фотограф та дизайнер Ірина Ільчук. Вона допомагала опанувати техніку малювання акриловими фарбами та підібрати колір. З її слів, малювання допомагає розкритися людям, які живуть у колі робота-дім або університет-дім.



На початку зустрічі Ольга Созоник запропонувала учасникам познайомитися та розповісти про те, що таке справжня дружба. Після знайомства учасники творчого вечору зображували на тарілках малюнки на тематику дружби. Організатори надали ескізи малюнків для тих, кому забракне ідей для творчості.









Двоє учасниць творчого вечора створили малюнки за мотивами твору Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц». Також популярним був відомий літературний персонаж Вінні Пух. Дехто настільки захопився творчістю, що вирішив розмалювати дві тарілки. Так, одна з учасниць зобразила на другій тарілці крапку у Всесвіті, що символізує дружбу. Незважаючи на те, що на початку зустрічі дехто соромився творити, розпис тарілок захопив усіх учасників заходу.

Їхні творіння невдовзі прикрасять одну зі стін закладу, утворивши «стіну дружби».












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus