USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відзначили найкращих студентів області. ФОТО

14 Листопада 2013 21:05
Під час фіналу конкурсу «Найкращих студент Волині-2013» відзначили лауреатів та переможців у шести номінаціях. Нагороджували найкращих та вітали всю студентську громаду з наступаючим святом Днем студента чиновники облради і облдержадміністрації.
У вітальному слові «вічно молодий», як його назвав ведучий заходу Андрій Зубенко, очільник області Борис Клімчук сказав, що студентство – це найкраща пора. Час, коли потрібно жити, шукати себе, помилятись, падати і знову підніматись. Згадав Борис Петрович і ті часи, коли він сам носив студентський квиток. Каже, що пройшов дві школи життя – інститут та гуртожиток. Особливо, зазначив він, навчив життю останній:
«Хто там не жив, той життя не знав! Взагалі, студентство – це чудовий час, цінуйте його!»

Отож, кращих з кращих визначали у номінаціях: студент-науковець, студент-програміст, студент-митець, студент-спортсмен, студент-журналіст та студент-громадський діяч.
«Те, що ви володієте комп’ютером, вмієте зберігати файли в Word’і, та вставляти флешку, ще не робить з вас комп’ютерного генія», - сказав ведучий, запрошуючи на сцену лауреатів премії «Кращий студент-програміст». Найкращим серед кандидатів став студент 4 курсу математичного факультету СНУ імені Лесі Українки Іван Сиротюк. Нагороду юному програмісту вручив депутат облради Олег Батюк.

За звання найкращого науковця серед студентської громади змагалось тридцять учасників – саме стільки електронних анкет подали на участь у конкурсі. Та перемога дісталась студентці 5 курсу математичного факультету СНУ імені Лесі Українки Іванні Привас. Нагороджував дівчину начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Олександр Хомич.

Дещо менше (а саме – п’ятнадцять) кандидатів боролись за звання кращого студента-митця. Так, нагороду отримала студентка 5 курсу факультету будівництва та дизайну ЛНТУ Ольга Шипелик. Її вручив начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Леонід Лаба.

А в перервах між нагородженнями, гості урочистостей мали змогу послухати віршів, пісень та навіть подивитись справжній показ мод.




Нелегко було визначити і найкращого студента-спортсмена, адже, як зазначив пан Зубенко, Волинь – спортивний регіон. Та організатори віддали цю почесну нагороду студентці 5 курсу факультету фізичної культури та здоров’я СНУ імені Лесі Українки, майстру спорту міжнародного класу з велосипедного спорту Яні Беломоїній.
«Скажи, як будь-яка нормальна дитина ти каталась під рамою велосипеду «Україна»?, - поцікавився у спортсменки ведучий. На це дівчина відповіла, що було й таке в дитинстві.

Нагороду дівчині вручила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Галина Карнаухова.

Що стосується майбутніх акул пера, то тут претендентів було найменше. Найкращою серед них назвали студентку інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки Анастасію Передрій. Відзнаку їй вручив заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.

Як зазначив Андрій Зубенко, дещо прикро, що молода журналістика має, здебільшого, жіноче обличчя:
«Та дівчата працюють – доволі професійно, до речі. І це добре».
Четвертій владі пан Курилюк висловив вдячність за співпрацю, та зауважив, що дуже поважає професію журналіста.
А звання найкращого студента-громадського діяча дісталось студенту математичного факультету СНУ імені Лесі Українки Антону Євтушку. Вручаючи хлопцеві відзнаку, очільник області Борис Клімчук жартома сказав: «От думаю, віддав би тобі на один день губернію Волинську. Так що приходь, займай крісло – буду тобі допомагати».
«Тільки не в день, коли приїжджає з перевіркою президент. Бо тоді надовго піду відпочивати», - сміючись додав Борис Петрович.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
факт Показати IP 14 Листопада 2013 21:08
цікаво, а за чкими критеріями обирали?
ГАНДРОН Показати IP 14 Листопада 2013 21:38
Грищук Назар - студентський мер міста Луцька(йому програв сам ВОВКА КОВАЛЬЧУК) активіст зі стажем і його обскакав невідомий досі нікому Євтушок.А знаєте чому бо він вірний пес шевчик.Більше не прийду на заходи які організовує шев чик.ГАНЬБА!!!!
Коля Показати IP 14 Листопада 2013 21:58
а ти прав,хто такий євтушок ?шо зробив?
ЩО ЦЕ Показати IP 14 Листопада 2013 22:12
В Євтушка не фасону, не мозгів ,навіть Клімчук не зрозумів і запитував "що це?"
колі Показати IP 14 Листопада 2013 23:36
ти д/// з технічного...а це вже діагноз....на всю жизнь. До Шевчик і Євтушка тобі гребсти, а на фасон не вплине.. Дурне, сам хоч щось зроби...Тупоуміє полішуцьке і жаба волинська. Антона вітаємо..Зал кричав за тебе і ми теж
настя насті Показати IP 14 Листопада 2013 23:39
Народ не женіть на Настю. Класна і багато робить. Шевчик не вір їм. Було все класно
? Показати IP 15 Листопада 2013 00:07
ти хочеш сказати що все свято організувала вона ??? ЦЕ заслуга управління облдерж і Пельца.А Шевчик стояла за сценою ізображала велику роботу.ШО там робила?Чекала моменту вийти на сцену щоб похвалили.НУ нє вона так нічо але западло Грущуку таки зробила
Валерій П. до ? Показати IP 15 Листопада 2013 11:55
не треба писати дурниці. Настя зробила багато щоб цей конкурс відбувся - молодець
Вітя Показати IP 15 Листопада 2013 09:50
такі конкурси дуже субєктивні, і не завжди правильно обирають переможців, але і організатори не завжди в тому винні, бо члени журі в кожній номінації різні, а в кожного свої бачення і свої фаворити
Катя Показати IP 15 Листопада 2013 14:54
Грищуку нема чого обіжатися, треба вміти програвати, значить недобрацював.Настя молодець! побільше б таких людей! Євтушка вітали стоячи, значить заслужив!!!
типу каті Показати IP 15 Листопада 2013 19:39
Похвали мене моя губонько.Євтушок перестань співати собі і Насті оди.Прочитай, що про вас люди пишуть і зроби висновки.ЗАЛ ПІДТРИМУВАВ ШИПЕЛИК ,БЄЛОМОЇНУ, БО ВОНИ ВМІЮТЬ СУПЕРОВО РЕАЛЬНО ЩОСЬ РОБИТИ, ну а ти на їхньому фоні просто виглядав як бліда поганка/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus