USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку засяяли «Різдвяні зірочки». ФОТО

22 Січня 2012 15:20
На всеукраїнський дитячий фестиваль-конкурс «Різдвяні зірочки-2012» завітали танцюристи із різних міст України.

Конкурс відбувся у Луцьку 21 січня.

Так, у Палаці культури зібралися танцюристи різного віку та з різних міст України. Зокрема, з Рівного, Ірпіня, Тернополя, Ковеля, Києва та Луцька.


Як розповіла начальник міського управління культури Тетяна Гнатів, конкурс відбувся за ініціативи клубу спортивних танців «Юність» та, зокрема, родини Янчуків. Вона також передала ініціаторам подяку від імені Луцького міського голови Миколи Романюка за вагомий внесок у розвиток культури міста.

Танцюристи виступали у трьох вікових категоріях та виконували стандартну танцювальну програму. Оцінювали якість та майстерність конкурсантів журі, до складу якого увійшли фахівці із різних українських міст. Із волинських майстрів танцю конкурсантів оцінювали Олександр Кашевський, Олег Куцик, Олександр Кучерявий, Вадим Малишевський, Денис Орачевський, Ольга Третевич, Владіна Фурман, Анатолій та Юлія Янчуки.


Танцювальна пара із Тернополя – Володимир та Оксана – розповіли, що займаються цим мистецтвом уже протягом шести років. «Ми не вперше беремо участь у подібних конкурсах, маємо чимало перемог. Але у Луцьку ще не виступали», - зізналися танцюристи.

Чи не наймолодший учасник конкурсу – десятирічний Максим розповів, що приїхав на конкурс із Рівного. «У майбутньому я хочу стати відомим на весь світ танцюристом», - переконливо сказав хлопець.

Його мама, у свою чергу, зазначила, що любов до танців у сина – ще змалечку.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Отто Показати IP 22 Січня 2012 21:21
І знов до чого тут Гнатів?! Хіба вона цей конкурс організовала та провела! Ото тільки і вміє що лізти до мікрофону та на трибуну. Краще б зайнялась виконанням своїх обов'язків - ремонтом будинків культури та поповнила бібліотечні фонди, а не присмоктувалась до громадських ініциатив, як риба-прилипала, в подальшому вдаючи їх за свої власні. Достатньо згадати новорічні та Різдвяні свята. Такої вкрай низької організації свят у Луцьку ще не було.
Сурма Показати IP 22 Січня 2012 21:36
Це та сама Тетяна Гнатів, яка тільки те й робить, що займається самопіаром?! Яка "відкрила" туристичний сезон кількома наметами з ковбасою на Театральному майдані?
розочка до Сурма Показати IP 23 Січня 2012 09:34
А при яким чином Гнатів причетна до відкриття туристичного сезону, вона ж у культурі працює?
Сурма до розочка Показати IP 23 Січня 2012 11:34
Та вона до всього причепна, аби завуальовати свою бездіяльність та неспроможність керівника управління культури.
Businka Показати IP 22 Січня 2012 22:43
Може, нарешті вкажете призвіща танцюристів-переможців!!! А то тільки імена їх тренерів та батьків -організаторів. Що діти не заслужили, щоб іх знала ,принамні вся Волинь?
Sokil Показати IP 23 Січня 2012 10:02
Підтримую Businka - в першу чергу переможців дітей потрібно було назвати автору статті, а не піарити бюрократів !!!!! які і пальця не приклали до конкурсу ... мій син приймав участь в конкурсі і 1 місце зайняв ...
Просто зритель Показати IP 23 Січня 2012 22:20
Еще никогда не видела такого ужасного конкурса. всё было на очень низком уровне. Наверное не все судьи ознакомлены с маленькой деталью, что можно брать распечатки того, как судили детей. Еще такого не видели, что бы так яростно выпихивали вперёд пары родного коллектива. Смешно наблюдать за тем, как дети делая грубейшие ошибки - занимают первые места. Хотя да... Можно понять таких "хороших", а главное "справедливых" судей. Ведь когда твой коллектив пасёт задних, так хочется ткнуть им первое место. Радуйтесь,господа!
СПРАВЕДЛИВІСТЬ Показати IP 24 Січня 2012 01:41
Було б не погано, якщо б цей та подібні конкурси оцінювали незалежні судді. Всі діти танцюють, стараються, а в результаті нагороджують одних і тих: дітей суддів, їх родичів, близьких знайомих ( у переважній більшості бездарів).
СПІВРОЗМОВНИК до СПРАВЕДЛИВІСТЬ Показати IP 27 Січня 2012 21:02
ЦІЛКОМ ЗГІДНИЙ ЩО ДІТИ СТАРАЮТЬСЯ,АЛЕ ВСЕ КУПЛЕНО І ПЕРЕМАГАЮТЬ ТІ ХТО БІЛЬШЕ ЗАПЛАТИВ,А НЕ ТІ ХТО БІЛЬШЕ СТАРАЮТЬСЯ.
Bodik Показати IP 24 Січня 2012 15:22
допоможіть знайти відео з конкурсу "різдвяні зірочки"
спостерігач Показати IP 24 Січня 2012 22:20
яке керівницво такий і конкус
Цінувач мистецтва Показати IP 25 Січня 2012 18:27
Ви маєте на увазі гнатів ,якщо її то вона далеко зайшла і як .Конкурс ій не потрібен. Тільки слава

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus