USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську вибрали найгарнішу. ФОТО

1 Липня 2013 18:36
На День молоді у Нововолинську відбулось молодіжне шоу «Міс Нововолинська 2013», - повідомили у прес-службі Нововолинської міської ради.

Вісім чарівних учасниць змагалися у п’яти номінаціях, демонстрували глядачам вечірні сукні, уміння танцювати. Захоплюючим став видовищний їхній виступ «Клеопатра ХХІ століття», не менш очікуваним був також вихід дівчат у купальниках.

Міс «Чарівність» отримала Валерія Кот, міс «Вишуканість» – Валерія Пірог, міс «Фото» - Жанна Цвєткова, міс «Грація» – Тетяна Войтович.

ІІІ місце здобула Ілона Кушинова, ІІ - Алла Семерей, а от І місце гідно посіла прекрасна Орися Додюк.



Також цього дня на майдані Незалежності відбулися показові виступи з кіокушин-кан-карате, радував місцевих жителів та гостей молодіжний фестиваль «Молодіжна хвиля – 2013», приємно дивували виступи рок-гуртів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідок Показати IP 1 Липня 2013 19:38
Як-он кажуть, щодо смаків не сперечаються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus