USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Мітинг у Нововолинську: під прокуратуру привезли сміттєві баки і шини. ОНОВЛЕНО

9 Грудня 2014 12:08
Люди вимагають відставки прокурора Олександра Шпота та всієї його команди, – ось так розпочався Міжнародний день боротьби з корупцією у Нововолинську, - інформує БУГ.

За станом на 14:00 мітингарі розійшлись та перенесли протест на 23 грудня. Активісти вирішили звернутись до обласного прокура для з’ясування питання чи відбулась запланована комплексна перевірка нововолинської прокуратури, та повідомити йому про правопорушення вчинені місцевими правоохоронцями.

На завершення активісти повісили на державне приміщення національний та червоно-чорний прапори.

Нагадаємо, сьогодні близько 10 години до приміщення місцевої прокуратури (де колись був дитячий садок), прийшли всі небайдужі боротися із корупцією в Нововолинську. Місцеві активісти привезли сміттєві баки та шини, на випадок необхідності народної люстрації.

До народу відразу вийшов прокурор і його заступник, похиливши голову, вони вислухали обурені «голоси» народу. Активісти нагадали про давно забуті справи, які прокуратура «загальмувала», про те, як повинна виглядати державна установа – а саме, із державними символами.

Але найбільше обурення висловили постраждалі від квартирних крадіжок. Жінка, помешкання якої обікрали тричі, із гучними претензіями виступила перед прокурором. До неї долучались й інші постраждалі. Виступ прокурора не дав конкретних відповідей для постраждалих, у відповідь натовп оживився і почав скандувати: «Ганьба», «Відставка!».

Прокурор відмовився писати заяву на звільнення.

На разі триває безстрокова акція протесту, мітингарі не збираються розходитись!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
люстратор Показати IP 9 Грудня 2014 12:11
Володимир , вчися !!!
Паша до люстратор Показати IP 9 Грудня 2014 13:11
У Володимирі всіх задовільняє корупція брехня, рекет. Говорити всі мастаки, а дій ніяких...На людях так звана опозиція на чолі з чайковською, кобою, дмитруком, залуським, греком підштовхують народ на амбразури, а самі сцикуни потім же і дальше роблять свої справи з владою. Продажні сволочі!
Дмитро Показати IP 9 Грудня 2014 12:19
ото навчились чуть що то шини... в д*пу собі запхайте ті шини, і ми ще в Європу йдемо...
38 до Дмитро Показати IP 10 Грудня 2014 01:29
Дмитро працює в прокуратурі. Краще хай шини горять ніж почнуть палити хати ВЗЯТОЧНИКІВ.
ГПУ Показати IP 9 Грудня 2014 12:31
О Сєчко)))То ти там Юра?
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 12:34
А чо ці люди не на роботі? Чи то робота в них так - митингувати?
38 до Анонім Показати IP 10 Грудня 2014 01:30
А де та робота?
СЕРГІЙ Показати IP 9 Грудня 2014 12:48
ОРГАНІЗАТОРОМ ЛЮСТРУВАТИ ПРОКУРОРА НОВОВОЛИНСЬКА БУВ ГОЛОВА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ КРАСУЛЯ ВОЛОДИМИР АНААТОЛІЙОВИЧ ТА САМООБОРОНА НОВОВОЛИНСЬКА . ДО ВЛАДИ НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ 2015 РОКУ В УКРАЇНІ ПОВИННІ БУТИ НОВІ ЛЮДИ НОВА - НОВА ВЛАДА ЯКІ БУЛИ НА ЄВРОМАЙДАНІ ВОЛОНТЕРИ ВІЙСЬКОВІ АТО ЯКІ МАЮТЬ ВИЩУ ОСВІТУ І СЛУЖИЛИ В АРМІЇ. ТАКІ ЯК НАДІЯ САВЧЕНКО ГЕРОЙ УКРАЇНИ ВІРА САВЧЕНКО КРАСУЛЯ ПАЩЕНКО ДАНИЛЬЧУК. А У МІЛІЦІЇ ПРОКУРАТУРІ МЕДИЦИНІ ПОВИНІ ПРАЦЮВАТИ НОВІ ЯКІ ТІЛЬКИ ЗАКІНЧИЛИ УНІВЕРСИТЕТ.
38 до СЕРГІЙ Показати IP 10 Грудня 2014 01:32
Тільки не КРАСУЛЯ!!!!!
Житель Показати IP 9 Грудня 2014 12:50
Як же дістали ці хороводи. Люди, по роботах розходьтеся, щось путнє робіть. Рік часу з шинами всюди бігають.
38 до Житель Показати IP 10 Грудня 2014 01:35
Заспокоїмось,вони почнуть КРАСТИ ще більше. А так може будуть боятись.
Іван Показати IP 9 Грудня 2014 13:28
правильно роблять! треба гнати корупціонерів з усіж державних органів. Але є одне -чи не прийдуть на їхню заміну такі ж продажні тільки "свої"? А????????
Марк Показати IP 9 Грудня 2014 13:41
Митників податківців теж треба поміняти ! Чому за них не беруться? вони там вже розжиріли !Якщо любстраційна косімія цього не робить то люди підприємці зроблять це самі! Єднаймося проти корупції в нашій області. Скільки можна з людей робити "бидло" а самі на автівках розїджають, жінки їхні в шубах позуюють, діти відпочивають за кордонами , мають можливість відвідувати гуртки і займати призові місця бо в папи чи мами гроші наші зароблені ! А простих людей ущемляють в усьому.
ВОНО до Марк Показати IP 9 Грудня 2014 14:06
люстрація не кастрація, вона багатих та успішних не торкається
Дожились до Марк Показати IP 9 Грудня 2014 15:08
Шановний Марк! Якщо поміняти митників та податківців то задайте собі запитання: ЧИ ГОТОВІ ВИ ПЛАТИТИ ВСІ ПОДАТКИ ТА МИТНІ ПЛАТЕЖІ ЗГІДНО ЗАКОНУ???? Із 99% ймовірністю відповім за Вас, що в "лоб" розмитнювати і платити "чисто" податки Ви не хочете. Інакше Вам б було байдуже хто там на митниці і в податковій. І на митницю і в податкову не пішов би ніхто на 100 дол. місячної зарплатні.
Льонік Показати IP 9 Грудня 2014 14:20
На все свй час будуть горіти
кульчин Показати IP 9 Грудня 2014 14:34
цей Крисуля нероба циганська тільки й вміє,що мітингувати і народ каламутити.То на сцені в Луцьку за якою скиглить,бо нарешті знесли ту циганську кібітку,то ше десь найде місце і все мітингує.Чмо,чого ти не в АТО.як патріот,яким ти назвалось?
олег Показати IP 9 Грудня 2014 14:45
А чого не в ато?чого і далі нічого не міняється?
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 15:00
Генеральный прокурор Украины Виталий Ярема отказался от помощи Гаагского трибунала в расследовании по делу расстрелов активистов на Майдане. Об этом в Facebook написал народный депутат, заместитель председателя Комитета по вопросам законодательного обеспечения правоохранительной деятельности Виталий Куприй. По информации Куприя, 25 февраля 2014 г. Верховной Радой Украины было направлено заявление в Гаагский трибунал о признании Украиной юрисдикции этого суда о совершении преступлений против человечности во время мирных акций протеста с 30 ноября 2013 по 22 февраля 2014 года. "Родственники Небесной сотни, пострадавшие активисты на Майдане, правозащитники с нетерпением ожидали приезда в Украину международных прокуроров для установления справедливости и привлечения виновных лиц к ответственности. Однако Генеральный прокурор Виталий Ярема скрыл от общественности конкретное время и место этой встречи с представителями Гаагского трибунала. На эту встречу даже не пригласили инициаторов заявления, представителей Верховной Рады, в частности из профильного Комитета", - написал Куприй. "Как оказалось, ведомство Яремы отказался от помощи международного следствия, ссылаясь на то, что Генпрокуратура Украины работает в этом направлении эффективно. Убежден, отказ от помощи представителей Гаагского трибунала подчеркивает факт нежелания Яремы расследовать преступления против человечности", - добавил Куприй.
ВОНО до Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 16:52
вжко знайти Пашинського з Снайперською гвинтівкою та зробити її балістичну експертизу, ще важче назвати призвіща Джонів та Юханів що стріляли, зате дуже легко кричати патріотчні гасла
ПС Показати IP 9 Грудня 2014 18:20
Більшість волинян проти подібних дикунських акцій які тільки віддаляють Україну від Європи!
38 до ПС Показати IP 10 Грудня 2014 01:47
В Європі взяточників ще більше не сприймають. А мітингують не менше нашого.Взяли моду - це не по європейські. Дивіться телевізор,захотьте в інтернет, коли влада щось робить не так, народ говорить їй своє ФЕ!!
Володимир Показати IP 9 Грудня 2014 20:12
На скільки я розумію що цей прокурор ще й року не проробив в м.Нововолинськ. Значить хтось не дуже зацікавлений в том щоб він далі там працював або ж комусь дуже сильно наступив на хворий мазоль що аж три порваних колеса принесли і аж цілих 15 чоловік прийшло які ніякої конкретики не сказали. Крім того що їм немає чим зайнятись в робочий час.
да уж Показати IP 9 Грудня 2014 20:13
Які всі вумні-всіх би гнали,в смітник пхали,ніхто їм не вгодить..А себе збоку бачили?Підприємці ,так звані,-попросту спекулянти-базарники,три шкури деруть за товар-не ВИРОБЛЕНИЙ,а китайський чи турецький і зараз паніку сіють,бо доляр дорогий ,товар у них залежується і не збувається.А йдіть но займіться виробництвом хоч яким,а не перетворили країну в купи-продай і смітниками тут лякаєте.За 23 роки ви всіх би тільки гнали,ватники!на виборах або продаєтесь,або взагалі неголосуєте,а якщо й голосуєте,то куди палець тикне.Вата ватою.
Волинь Показати IP 9 Грудня 2014 21:18
Молодці, що зібрались нагадати тим прокурорським пацюкам , що народ України змінився. Ще багато г*ид повзає по волинській землі, ще багато депутатів-перевертнів прикриваються депутатською недоторканістю, але людські прокльони усіх знайдуть і кожен отримає що заслужив. Слава Україні !!!
Ляшко Показати IP 9 Грудня 2014 21:40
На вила всіх!Ватники з вилами всі на вулицю,бігати-скакати і в спадок ці ж вила передасте дітям!
бачив Показати IP 9 Грудня 2014 22:25
Вчора третя частина цих задрипаних мітингарів, бухали в Нашому місті в Ковелі півночі, а сьогодні мекали і бекали перед прокурором)))) Хоч би не позорились:-D самооборона, люстраційний комітеет...
Тролль Показати IP 29 Грудня 2014 15:10
Скільки модна писати про цей дитячий садочок? Дивно, що не загадують центр зайнятості, суд, податкову, тощо, там, де теж були садочки. Цікаво, якщо його навіть повернуть, місцева влада ніколи не знайде мабеть коштів на переобладнання, зарплати і інвентар. І що там буде, офіси чи бари. А садочок, де зараз автошкола на Грушевського, там здається і люде вже живуть на постійній основі, чого його не відбирають. Одні і і тіж обличчя і всі біля прокуратури завжди. Чого не підете до лікарні Мороза люструвати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus