USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У Рівному пропонують Volkswagen у кредит під 0 %

4 Жовтня 2010 11:28
В Рівненському автоцентрі Volkswagen з 21 вересня модель Volkswagen Tiguan 1,4 TSI BlueMotion можна придбати в кредит під 0%. А ще встановлена нова ціна на автомобіль. Відтепер німецький кросовер доступний від 28 890 доларів США.

Наразі модель Tiguan – лідер з продажу моделей марки Vjlkswagen, - запевняють в автосалоні.

«Потужність і економічність. Компактність і простір. Цивілізація і дика природа. Цей автомобіль руйнує стереотипи. У новому Volkswagen Tiguan злилися воєдино риси енергійного кросовера і стильного SUV – вражаючий симбіоз. Tiguan єдиний в двох особах, і пропонується на вибір в двох варіантах дизайну», - каже консультант автосалону Сергій Гупаленко.

Tiguan – перший позашляховик в світі, комплектований тільки турбованими двигунами. Це авто читачі журналів "AutoBild Allrad“ і "OFF ROAD" в рамках незалежних конкурсів називали кращим в категорії компактних позашляховиків.

Позашляховик має різні версії: «Trend & Fun», «Sport & Style», «Track & Field».

Відразу після прем'єри на Франкфуртському автосалоні в 2007 Європейська організація по захисту прав споживачів Euro NCAP протестувала рівень безпеки автомобіля. Після серії краш-тестів Tiguan удостоївся п'яти зірок за захист пасажирів і за сумою оцінок зайняв провідну позицію з безпеки в класі компактних кросоверів.

Фінансування акції доступне завдяки компанії Порше Лізинг/Порше Мобіліті.

Довідково:

Офіційний дилер Volkswagen у Рівненській області - компанія «Вік-Експо». Адреса: м. Рівне, вул. Пухова, 85, тел. (0362) 46-06-06, 0986424713
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus