USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Рівному нетвереза поліцейська збила двох жінок

27 Червня 2020 22:41
У Рівному п’яна поліцейська-водій, виїжджаючи з розважального закладу, травмувала двох жінок.

Як повідомила УНІАН речниця відділу комунікації Головного управління Національної поліції Рівненської області Марія Юстицька, ДТП сталася на вулиці 16 липня в центрі міста близько 23 години 26 червня.

Наразі встановлено, що 31-річна старший слідчий слідчого управління поліції області, виїжджаючи автомобілем Nissan заднім ходом наїхала на двох жінок, які йшли вулицею.

«У 33-річної рівнянки медики діагностували забої колін, у 28-річної жительки Рівного – забій спини. 31-річна поліцейська за зовнішніми ознаками перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння, однак від проходження освідування відмовилася. На неї поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Усі матеріали будуть передані до Державного бюро розслідувань», – зазначає пресслужба поліції.

За словами Марії Юстицької, працівники інспекції з особового складу за цим фактом проводять службове розслідування. За результатами перевірки працівницю поліції буде звільнено з органів Національної поліції. Також її безпосереднього керівника звільнено з посади. Причина звільнення, як каже Марія Юстицька, полягає в тому, що він не зміг контролювати поведінку підлеглої.

Як вдалося з’ясувати із власних джерел, ДТП сталася під час виїзду поліцейської-порушниці на автомобілі з території розважального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Kolyan Показати IP 27 Червня 2020 23:05
Реформи.
121 до Kolyan Показати IP 27 Червня 2020 23:31
Та які реформи. Куди не глянь всюди те саме. В будь якій галузі. То в першу чергу від свідомості людини залежить. Нажаль більшість українців тільки горлопань що вони європейці а по суті свині!
Люди до Kolyan Показати IP 27 Червня 2020 23:59
Якщо СЛІДЧИЙ дозволяє собі їздити за кермом в стані сп'яніння, значить реформа дійсно вдалась...
Продавець Показати IP 28 Червня 2020 08:37
Звідки в неї авто за 14ш. Баксів?
В очікуванні Показати IP 28 Червня 2020 11:29
Пана, ліпше німця рудого, щоб нами управляв.
Народна прокуратура Показати IP 28 Червня 2020 12:30
Шкода безпосереднього керівника, який постраждав через неї.. Якщо у неї такий автомобіль при зарплаті у тисяч 15 грн., значить якась мазана, яку всучили йому в підлеглі не питаючись, і у якої в голові лише нічні клуби, шмотки і кавалєри, але ніяк не робота і самовдосконалення. Бачив таких багато. Позбутись їх чи хоча б якось вплинути на них керівник не має змоги, бо у них високі покровителі в системі поліції і кожен день для такого керівнка як ходіння по мінному полю - не знаєш, де вона вистрілить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus