USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У столиці світової моди дефілювали «розумні» бюстгальтери

24 Січня 2010 15:03
На міжнародній виставці відразу кілька компаній презентували бюстгальтери, які контролюють температуру тіла, допомагають фліртувати, розгладжують зморшки, а при потребі можуть перетворюватися на бронежилет.
У столиці Франції відбулося дефіле високотехнологічної нижньої білизни – вперше на міжнародній виставці відразу кілька компаній презентують Hi-Tech-моделі.
Виробники вважають, що попит на технологічну білизну повинен тільки зростати – передусім через свої можливості, – інформує сайт ТСН.
Так, презентований на виставці інтелектуальний бюстгальтер здатний думати за господиню – він запам\'ятовує ту особу, яка в нього одягнена.
Розумна піна підлаштовується під форми господині і стежить за температурою тіла. Білизна реагує на приплив тепла, коли жінка фліртує. Як тільки температура тіла стає нижчою, він повертає грудям попередню форму.
Фахівці зазначають, що так працюють космічні технології. Представник компанії-виробника пояснив: «Фактично, це особливий тип поліуретану. Це складне високотехнологічне виробництво. Матеріал був розроблений вченими НАСА для використання у космосі».
У свою чергу, бразильці виготовили найлегший бюстгальтер у світі – він важить лише 67 грамів, що на третину менше, ніж звичайно. Поліестер для цієї моделі розроблявся в науковій лабораторії кілька років.
Водночас, нанотехнологічна тканина з Італії відбиває сонячні промені. Якщо зробити тканину товстішою, то з купальника вийде справжній бронежилет, в основі якого синтетика з додаванням титану.
Одна із компаній запропонувала білизну, що розгладжує зморшки. Незвичайна конструкція, схожа швидше за все на спортивне екіпірування, одягається під час сну.
«Можливо, вона і виглядає не дуже естетично, але ми цього зовсім не соромимося. Тут сексуальний зовсім не продукт, а результат його використання. Мого чоловіка, наприклад, ніщо не бентежить. Адже не головне – що на тобі одягнуто. Головне – немає зморшок!», – заявила представниця компанії-виробника.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus