USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У центрі Луцька – спортивне шоу

9 Липня 2013 10:05
Загальноміський молодіжний фестиваль «URBAN CITY FEST» у рамках ІІ етапу культурно-розважального проекту «Проспект розваг» організовують у Луцьку.

Про це інформують у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.

Він розпочнеться 14 липня 2013 року о 16.00 у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та на вулиці Глушець. Тут, обіцяють організатори, лучани та гості міста зможуть зарядитися потужною енергією молодіжного руху.

У рамках фестивалю відбудуться змагання з наступних дисциплін: BMX (велосипеди BMX відрізняються маленьким діаметром коліс, що дозволяє легко робити трюки); скейту; роликів (катання в цій дисципліні здійснюється на спеціальних роликах, конструкція яких повинна витримувати ковзання по поручнях, рампах тощо); брейкдансу (основне завдання учасників змагання у цій дисципліні - продемонструвати якомога більше акробатичних фігур і стиль власного танцю); фрістайлу (у змаганнях чи так званих баттлах з фрістайлу учасники змагатимуться між собою в майстерності реперської імпровізації); біт боксу; графіті; паркуру; соксу (гра полотняним м’ячиком); фрісбі (літаюча тарілка).

Події відбуватимуться на кількох майданчиках. Наприклад, БомбART – зона графіті. Тут учасники змагання малюватимуть на спеціальних щитах. Для цього необхідно принести заздалегідь підготовлений ескіз.
На основній сцені виступатимуть реп-виконавці та ді-джеї некомерційного напрямку. Тут також відбудеться виступ спеціально запрошених зірок. Після цього оголосять результати конкурсів та нагородять переможців.


Нагадаємо, представники урбан-культури перетворили Театральний майдан Луцька у екстрим-майданчик ще торік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
громадянин Показати IP 9 Липня 2013 18:43
Український вибір продовжує дарувати видовища. Скоро хліб роздавати почнуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus