USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У волинській «Свободі» не знають, хто де чий депутат? (оновлено)

20 Січня 2011 18:07
У Волинській обласній організації політичної партії «Фронт змін» заявляють, що ВО «Свобода» на Волині поширює неправдиву інформацію.

Така заява «Фронту Змін» пов’язана з повідомленням ВО «Свобода» на Волині, поширеним серед ЗМІ 20 січня.
У цьому повідомленні «Свободи» йдеться, що 20 січня відбулася позачергова сесія Старовижівської районної ради, на якій розглядали протест із приводу позбавлення Степана Бандери звання Героя України.

«Як засвідчила реєстрація присутніх у сесійній залі депутатів, Партія регіонів та її сателіти намагалися зірвати проведення позачергової сесії. Сесію проігнорували депутати від Партії регіонів Януковича, Народної партії Литвина, «Сильної України» Тігіпка, «Фронту змін» Яценюка, а також УНП Костенка, які не делегували на сесію жодного депутата», - йдеться у тексті «свободівського» повідомлення.

Натомість, як повідомляють у «Фронті Змін», у Старовижівській районній раді немає жодного депутата від «Фронту Змін».

«Це повне невігластво та неповага до політичних коллег», - коментують інформацію "Cвободи" у волинському «Фронті Змін».

Після того, як повідомлення від «Фронту Змін» з’явилося на «ВН», того ж дня увечері редакція отримала нове повідомлення від прес-служби ВОО ВО "Свобода".

"У інформаційному повідомленні прес-служби Волинської «Свободи» від 20 січня 2011 року була допущена прикра помилка. За інформацією зі Старовижівського району, 20 січня відбулася позачергова сесія Старовижівської районної ради, на якій розглядали протест із приводу позбавлення Степана Бандери звання Героя України. Вказано також, що депутатів від «Фронту змін» на сесії не було. З цього приводу уточнюємо: депутатів від «Фронту змін» у Старовижівській районній раді дійсно немає", - йдеться у новому повідомленні "Свободи".

Прес-служба Волинської «Свободи» вибачилася перед "своїми політичними колегами із «Фронту змін» за допущену неточність".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олександр Пиза Показати IP 20 Січня 2011 18:52
Якщо інтернет видання "Волинська Правда" не бреше,(а я дуже на це сподіваюсь), - тоді керівник партії "Свобода" у Старовижівському районі - свідомий мавніпулятор або просто БРЕХУН! Тому, що немає в цій Районній Раді депутатів від Партії "Фронт Змін". Нехай тепер доведе, що це не так. Дуже сумніваюсь, що робити такі брехливі заяви йому доручив керівник обласного осередку пан Анатолій Вітів.
ЛітРедактор Показати IP 20 Січня 2011 19:20
От чим, виявляється, займаються НАРОДНІ обранці місцевого "розливу"!!
Soldier of fortune Показати IP 21 Січня 2011 01:03
Наша опозиція, програє завжди своїм непрофесіоналізмом, вождізмом і тупізмом. А ПР - купує або залякує кращі кадри і виграє. Опозиція на Волині, маючи перевагу у місцевих радах через т.зв. обранців від громад голосували за керівництво в радах ворожої по духу ПР та НП, чим спотворили фактичне волевиявлення волинян. Після такої карколомної перемоги ригіоналів депутатам-слизнякам від "Батьківщини", "НУ", "Свободи", і "ФЗ" слід скласти мандати, та ці драглі й надалі сидітимуть у радах і вирішватимуть власні інтереси. Волиняни, придивляйтеся до кожного й не голосуйте за отаке паскудство ні-ко-ли. А щодо звички валити свою провину за нездатність самоорганізуватися на когось "Батьківщина" і "Свобода" - фахівці висококласні (на стосується поодиноких винятків). У "ФЗ" й так проблем ого - го. Навіть не змогли у Ст. Вижві депутата жодного провести. У обласній раді В.Столяр до Клімчука у більшість пішов, та й в організаційному плані певно є проблем купа. А "Свободівський" прес-секретар, певно якийсь спудей-політолог отримав завдання мочити братів по зброї і не розібравшись струганув дурість. Переконаний, не гризтися треба, а об`єднувати зусилля аби стати професійнішими за команду старперів на чолі з БП.
Лучанин Показати IP 21 Січня 2011 10:32
Яка офіційна позиція обласної організації "Фронт Змін" щодо голосування їх депутатів з аналогічного питання у Володимирі-Волинському???
член виконкому Показати IP 21 Січня 2011 13:38
Зато в Свободі знають чий бізнес підтримати. Клуб Чері ,який не дає спокійно відпочивати людям,на останньому виконкомі лобіювали Калахан іМельник
Калахан - члену до член виконкому Показати IP 22 Січня 2011 00:39
Калахан з приводу "Чері" на виконкомі мовчав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus