USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У волинських колоніях визначали найгарніших дівчат. ФОТО

30 Жовтня 2013 08:00
Другий етап конкурсу «Міс пенітенціарна служба України - 2013» відбувся в управлінні ДПтС України у Волинській області.
Переможці першого етапу конкурсу - 5 чарівних жінок - змагалися за звання «Міс пенітенціарна служба Волині».
Розпочався виступ учасниць з «візитної картки», де їм дали можливість розповісти про себе та спробувати зачарувати глядачів і журі.
Дівчата-учасниці продемонстрували вихід у вечірніх сукнях, а за допомогою тестування із професійної підготовки показали, наскільки вони підготовлені до виконання своїх службових обов’язків.
Після хвилюючого для усіх учасників моменту – підведення підсумків – відбулася церемонія нагородження. Перше місце та титул «Міс пенітенціарна служба Волині» здобула представниця кримінально-виконавчої інспекції Аліна Криштальська. Титул «Віце-міс пенітенціарна служба Волині» здобула представниця Цуманської виправної колонії (№84) Марія Гламазда та титул «Міс глядацьких симпатій» шляхом анонімного голосування глядачів, виборола представниця Маневицької виправної колонії (№42) Марія Верещук.
Тепер на переможницю чекає боротьба за звання «Міс пенітенціарна служба України – 2013», де вона буде представляти Волинську область.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus