USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна - у трійці країн, де не варто народжуватися

21 Травня 2013 08:34
Україна увійшла до трійки країн, які є найгіршими для життя дитини.

Згідно з рейтингом компанії Economist Intelligence Unit, з 80 країн світу найгіршими для життя дитини, яка народиться цього року, стануть Нігерія, Кенія і Україна, а найкращими - Швейцарія, Австралія і Норвегія, - пише Ipress.

Компанія Economist Intelligence Unit (EIU) створила рейтинг з 80 країн світу, у яких найкраще житиметься дитині, яка народиться цього року.

Аналітики EIU розглянули 11 факторів, які впливають на рівень життя у державі, зокрема, стан економіки, розвиток медицини, політичні свободи і дані з економічних прогнозів до 2030 року. Також до уваги взяли рівноправ'я жінок і чоловіків, рівень безробіття, рівень злочинності і клімат.
З 80 країн найгіршими для життя людини, яка народиться цього року, стали Нігерія, Кенія і Україна, яка знаходиться на 78-ому місці.

Сирія, де два роки триває військовий конфлікт, посіла 73 місце, а Росія – 72 місце.
До п'ятірки найгірших також увійшли Бангладеш і Ангола.


Країни, найкращі (синій) і найгірші (червоний) для життя дитини.
У звіті EIU заявили, що найгірші для народження країни об'єднує бідність, обмеження свобод, політичний тиск і насильство.
Щодо України дослідники зазначили, що до одного з найнижчих місць у рейтингу її призвели загострення економічної нерівності, корупція і неефективність влади.
Найкращими для життя у найближчому майбутньому організація назвала Швейцарію (1 місце), Австралію і Норвегію.

Також до п'ятірки лідерів увійшли Швеція і Данія. США і Німеччина, одні з найпотужніших економік світу, поділили між собою 16 місце.
Китай, який став другим після США за кількістю мільярдерів, посів 49 місце.
Аналітики дійшли висновку, що найкраще майбутнє пропонують невеликі, мирні країни з ліберальною демократією.
Організація зазначила, що рівень ВВП на душу населення лише на 75% впливає на задоволення життям громадян країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Айвен Показати IP 21 Травня 2013 08:48
Не ту страну назвали Гондурасом...
Олежик Показати IP 21 Травня 2013 09:06
Пакращення вже сьогодні ! Уряд Азірова досягнув небачених висот - ми на рівні Кенії і Нігерії, а за папєрєдніків такого не було...а все через те, що влада нещадно бореться з тотальним фошызмом в Україні ! Слався наш фюре...ой, тобто гарант!
Пуйце Показати IP 21 Травня 2013 11:10
В кращих країнах люди керують власним життя, а не олігархи. А в нас навпаки, олігархи керують життям людей. А люди мовчки спостерігають це явище олігархізму. Навіть при радянській владі такого мозахізму не було.
ДЕМЕТРА Показати IP 21 Травня 2013 11:31
Два роки тому нам обіцяли "покращення"... вже сьогодні видно куди це воно привело. Нашу країну поставили на один рівень з африканськими країнами, а чого чекати далі?
Александр Показати IP 21 Травня 2013 12:44
А двадцать предыдущих лет независимости мы то процветали, а не заметили((. Но у нас есть много общего: Кения, как и Украина - прародина человечества, а в Нигерии также футбол - спорт номер один. Везде в трех странах большое внимание уделяется национальному костюму и символике, песням и танцам, также проблемы с межплеменной борьбой за власть, правда языков там побольше - судя по вики - 514 в Нигерии и 69 в Кении - не все у нас потеряно!
Іріда Показати IP 21 Травня 2013 15:04
Скільки разів необхідно наступити на одні і тіж граблі, а від цьго покращення не буде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus