USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Україна рекламує себе у світі. ВІДЕО

5 Листопада 2010 10:41
Відбулася урочиста презентація рекламного ролика «Включи Україну», який транслюватиметься на провідних європейських телеканалах в рамках промокампанії України до Євро-2012.

Телевізійний рекламний ролик «Включи Україну» створений для формування позитивного іміджу Україні до Євро-2012. Творцем ролика стала продакшн-студія Shootgroup (український режисер Юліан Улибін і німецький оператор Торстен Ліпсток), - повідомляє газета "Дело".

За словами віце-прем'єра Бориса Колеснікова, метою ролика є знайомство, перш за все, європейців з колоритом українського народу, його духом свободи та гостинністю. «До недавнього часу Україна була» terra incognita для більшості європейських громадян. Цим промо-роликом, слоган до якого не випадково обрано Switch on, ми збираємося «включити» Україну для світу - дати можливість пізнати і запалити її в серцях іноземців», - сказав Колесніков.

«Це перший кліп, який представляє Україну в цілому. Ми зробимо ще три кліпи, які познайомлять глядачів з історією України. Розповімо про багатющу історію нашої країни, про Київ як про древню столицю слов'янського світу», - сказав Колесніков, додавши, що кліпи транслюватимуться на європейських телеканалах Euronews, Eurosport і BBC.

За словами Колесникова, всі роботи по створенню кліпу обійшлися уряду в 3,5-4 мільйони з вісьми, які уряд планував виділити на створення ролика. Це, зазначає Колесніков, в 2,5-3 рази дешевше, ніж якісні комерційні кліпи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Маркіян Показати IP 5 Листопада 2010 11:57
Нічого аж такого особливого немає. Гарно,але можна було б і ефектніше. То моя думка...
Іренка Показати IP 5 Листопада 2010 12:54
Ролик достатньо посередній. Очікування були більшими, майже зовсім не розриває суть Украни.
Куратор Показати IP 5 Листопада 2010 14:26
погоджуюсь. будемо сподіватись наступні ролики будуть більш інформативнішими. мені подобається ролик про грузію, по тб показують - коротко і про все-все сказано.
популяризатор Показати IP 5 Листопада 2010 14:44
Стопудово :) Грузія і Македонія вже давно це роблять...
LIME Показати IP 5 Листопада 2010 17:00
Roluk gahluvuj Predtavlenja Ukrainu y sviti - ze gah!!!!!!!! Zikavo skiljku babla vidmulu? Poduvitjsa roluku pro tyrzijy 4u korejy nebo i zemlja!
Dyssja Показати IP 5 Листопада 2010 19:18
ролик чимсь дуже подібний до реклами "Галичина", тай показує Україну як суспільство мало не печерних людей. забагато контрасту яхта дарагая і люди в простих сорочках навколо вигница.
M Показати IP 6 Листопада 2010 18:54
Дуже шаблонний ролик. Щоб створити достойне відео, треба довго працювати. Хай би автори подивилися презентаційне відео Великої Британії, США, Німеччини, Франції і зробили своє, оригінальне.
M Показати IP 6 Листопада 2010 20:23
Дайте мені і моїм колегам 1 тис. доларів і відкритий доступ до всіх промислових підприємств, баз, заводів і культуриних місць і ми можемо зробити ролик і не один покруче цього! Колесник сказав, що вони там щось зекономили. Навіщо, економити на іміджі України?!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus