USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Українські марки - в шістці найкращих. ФОТО

30 Жовтня 2012 11:44
Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» увійшла у десятку призерів одного з найпрестижніших міжнародних філателістичних конкурсів. Український поштовий блок «Маяки України» посів шосте місце у Міжнародному філателістичному конкурсі на найкращу марку 2010 року.

Про це повідомляють у прес-службі Укрпошти.

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» посіло шосте місце на Міжнародному філателістичному конкурсі «Гран-Прі Виставки WIPA» на найкращу марку 2010 року. У конкурсі брав участь поштовий блок «Маяки України» 2010 року випуску.
Офіційне повідомлення від організаторів конкурсу щодо надання почесного 6 місця Укрпошта отримала 25 жовтня. Серед 72 країн-учасниць за звання найкращої марки 2010 року Україна обійшла Хорватію, Росію, Німеччину, Ісландію та багато інших країн. За останні десять років національний поштовий оператор України входить у десятку найкращих вп’яте, посівши у різні роки третє та сьоме місця.

За словами директора УДППЗ «Укрпошта» Оксани Плотнікової, відзнака такого престижного конкурсу доводить високу художню цінність українських поштових марок. «Ми постійно беремо участь у міжнародних філателістичних конкурсах з метою популяризації українських марок, серед них «Гран-Прі Виставки WIPA» є одним з найпрестижніших. Конкуренція за звання найкращого - дуже велика, і ми пишаємося тим, що нам вже вкотре вдається стати одними з кращих. Ми зробимо все можливе, щоб і надалі закріпити статус української марки як однієї з найцікавіших у світі», - додала керівник.

Варто зауважити, що міжнародний конкурс «Гран-Прі Виставки WIPA» - один із найповажніших та найпрестижніших філателістичних змагань. Змагання проводиться щорічно у місті Відень, Австрія, та має величезний успіх. Членами журі конкурсу є відомі австрійські художники марок, філателістичні журналісти, представники Австрійської поштової адміністрації та австрійської національної друкарні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus