USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Українців закликають звикати до аномального літа. ВІДЕО

6 Липня 2013 09:00
Починаючи з липня, температура в країні лише зростатиме, а до якої межі - передбачити не можуть навіть фахівці, йдеться у сюжеті ТСН.

Та заспокоюють, що до США нам ще далеко. Захід Штатів просто таки «кипить». Каліфорнія, Арізона, Невада нагріваються до аномальних 57 градусів за Цельсієм.

Побито абсолютний світовий рекорд початку 20 сторіччя. Виною всьому, стверджують науковці, зміни в русі Гольфстріму. Тепла течія повернулася від Європи на 800 кілометрів у бік Північної Америки.

Цього достатньо, щоб погода дивувала на обох континентах.

У столиці опівдні стовпчик термометра повзе до 30 градусів. Днями, обіцяють метеорологи, така температура буде вже о восьмій ранку. Неочікувані зливи зі шквальними вітрами посеред спекотного дня – до такого літа варто звикати, стверджують фахівці. Та цьогорічний величезний град здивував навіть метеорологів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Григорій Показати IP 6 Липня 2013 09:15
А чув липень буде дощовий. Правда сьогодні жара

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus