USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Українцям пропонують не дивитися телевізор

24 Листопада 2010 17:20
Громадянська ініціатива Маніпуляціям - ні! закликала громадян України не вмикати телевізор 1 грудня.

Організатори ініціативи пропонують 1 грудня почати в усій країні акцію День без ТВ, - повідомив 24 листопада Кореспондент.

"Пропонуємо 1 грудня, в день, коли українці висловили підтримку незалежності країни, бойкотувати перегляд телеканалів, які якраз і викликають залежність", - йдеться в повідомленні ініціативи.

Організатори акції закликають припинити "годувати українців брехливими "джинсовими" новинами, низькопробними серіалами і скопійованими шоу".

"Ми вимагаємо надавати правдиву і об'єктивну інформацію. Сподіваємося, що ця акція змусить керівників українських телеканалів хоча б частково змінити редакційну політику", - йдеться в повідомленні ініціативи Маніпуляціям - ні!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
vgolos Показати IP 24 Листопада 2010 17:34
Нізькопробні серіали... так зніміть свій, "високопробний" Український, шоу своє придумайте... Слабо? Тільки бла-бла-бла вмієте?!Талановиті українці, багато хто, давно поїхали з країни - людей та їх працю цінувати треба! А тепер не ма на когось звертати! А то відразу страйкувати, голодувати, акції... а самі що зробили? Як це вже набридло! Ця вся псевдодемократія!!!
FANTOMAS Показати IP 24 Листопада 2010 20:55
Да нет , вроде все правильно. Смотреть основные украинские каналы - значит себя не уважать !Только один день без телевизора ничего не даст и никого не спасет. В России есть хотя бы один канал для тех , "кто в очках , а еще в шляпе" - КУЛЬТУРА . У нас же , по - моему , полный коллапс . Будет только хуже . Есть интернет - выбирай и смотри , что хочешь . Пока не захлопнули. Еще Евтушенко в начале 70 -х писал : ...Телевизор понесут под колокола На всемирный Страшный Суд - за его дела Уничтожат люди рак , бомбу , телефон , Только выживет дурак , но не так силен ... Ошибался Евгений Александрович . И насчет телевизоров , и насчет дураков . Выход есть - не смотреть. Никто не приедет из Киева и не выключит тебе "глупый ящик для идиотов" . Не включай.
VSC Показати IP 25 Листопада 2010 11:46
"Ну, а потом, на закрытой на даче, Где, к сожаленью, навязчивый сервис, Я и в бреду все смотрел передачи...."(с)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus