USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Уперше в історії кінофестивалів номінується гра

31 Березня 2011 17:54
Уперше в рамках кінофестивалю Трайбека покажуть детективну гра L. A. Noire. - відеоігри починають складати конкуренцію кінематографу.
Про це інформує телеканал 24.
Глядачі побачать один з епізодів гри, в якому головний герой - детектив Коул Фелпс - розслідує заплутане вбивство. Події відбуваються у Лос-Анджелесі в середині минулого століття.

Розробники гри - компанія Rockstar Games - й справді поставили собі за завдання створити максимально реалістичну картинку. Майже усі ігрові сцени створюються за допомогою 32-х камер високої роздільної здатності. Після зйомки образи реальних акторів буквально "переселили" у гру. Фестиваль Трайбека стартує у Нью-Йорку 20 квітня - за місяць до офіційного релізу гри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus