USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

В Інтернеті з'явилися ФОТО новітнього українського БТР

21 Січня 2013 16:23
Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені Морозова завершило виготовлення першого дослідного зразка колісного бронетранспортера БТР-4МВ - нової модифікації відомого БТР-4.

Про це інформує ТСН.

Перші фотографії нового БТР виклав блог BMPD, що виходить під егідою російського Центру аналізу стратегій і технологій. За його інформацією, БТР-4МВ розглядається в якості перспективного бронетранспортера для збройних сил України.

Переробка проекту БТР-4 здійснювалася за вимогами Міністерства оборони України, яке критикувало більш ранні варіанти машини. Основна відмінність БТР-4МВ полягає в новому носовому вузлі бронекорпуса, виконаному з великим кутом нахилу і з розміщенням механіка-водія і командира в окремих люках (замість архаїчного нового вузла з бронесклом і дверима на попередніх варіантах БТР-4). Крім того, в кормовій частині для виходу десанту розміщена відкидна аппарель (у якої є додаткові двері). Броневий захист корпусу підвищений з рівня STANAG 4569 Level 2 до рівня Level 3. Серйозних змін для підвищення протимінного захисту внесено не було. Як припускають експерти, позначення «В» індексі, мабуть, означає використання імпортного дизельного двигуна. Дослідний зразок БТР-4МВ оснащений бойовим модулем «Парус».





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Семен Показати IP 21 Січня 2013 17:21
Пойду-ка я на контакт.
тиць-здиць Показати IP 21 Січня 2013 17:46
Броньовик готовий. Леніна в студію !
soldies Показати IP 21 Січня 2013 19:16
Бляшанка-бляшанкою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus