USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

В інтернеті з'явився невиданий альбом Девіда Боуї

21 Березня 2011 17:51
Альбом Toy, який музикант і актор Девід Боуї планував видати в 2001 році, неофіційно потрапив в інтернет. Про це повідомляється на сайті Antiquiet.

Про це інформує Українські новини.

Спочатку передбачалося, що альбом буде включати перезаписані версії ранніх пісень Боуї, а також кілька нових треків. Платівка Toy так і не надійшла в продаж.

За деяким даними, лейбл Virgin відмовився випускати диск із піснями, права на які належали не йому. Деякі з підготовлених для пластинки Toy композицій були представлені слухачам на альбомі 2002 року Heathen і випущених у той же період синглах.

Мова, зокрема, іде про треки Afraid, Shadow Man і Baby Loves That Way.

Версія альбому Toy, потрапила в Мережу, включає 14 композицій. Загальний хронометраж запису - трохи більше години. Якість треків - 256 kbps. Повний трек-лист виглядає так:

1. Uncle Floyd

2. Afraid

3. Baby Loves That Way

4. I Dig Everything

5. Conversation Piece

6. Let Me Sleep Beside You

7. Toy (Your Turn To Drive)

8. Hole In The Ground

9. Shadow Man

10. In The Heat Of The Morning

11. You've Got a Habit Of Leaving

12. Silly Boy Blue

13. Liza Jane

14. The London Boys

Останнім на сьогодні офіційно виданим альбомом Девіда Боуї є пластинка Reality. Цей диск надійшов у продаж у вересні 2003 року. Пластинка зайняла третій рядок британського альбомного хіта-параду. Однак у чарті Billboard 200 вона не змогла піднятися вище 29-й рядка.

Нагадаємо, недавно стало відомо, що вже цього року очікується вихід нового альбому групи Kiss.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus