USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Україні курортне місто повністю відмовилось від мобільного зв'язку

31 Жовтня 2013 16:33
Міська рада міста Яремче на Прикарпатті розірвала договори з мобільними операторами «Київстар» та МТС щодо розміщення їхніх передавачів. Про це повідомляє «IA ZIK».
Як йдеться в повідомленні, таке рішення було прийняте після того, як до міської ради надійшли скарги мешканців, які проживають біля встановлених вишок мобільного зв’язку. Зокрема, люди скаржились на погіршення самопочуття.
Зі слів одного з мешканців Яремче, зв’язок знайти можна, але він дуже слабкий, що спричиняє значні труднощі у спілкуванні.

В Яремче збирають підписи, щоб відновити мобільний зв’язок
Як згодом повідомляє «IA ZIK», у місті Яремче створили ініціативну групу, яка збирає підписи під вимогою до міської ради, аби та переглянула своє рішення про розірвання договорів, відповідно до яких були встановленні базові станції мобільних операторів.

Згідно з повідомленням, координатор ініціативної групи «Яремче-2025» Віктор Загреба розповів, що більшість мешканців розуміють, що це абсурд. «Вже йде збір підписів і листів від громадських організацій до міської ради», – каже Загреба.

З його слів, вишки мобільних операторів на тому місці нікому не шкодили, адже є всі документи, наукові висновки та санітарні заміри. Останню інспекцію проводили цієї весни, і ніяких проблем не виявили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яремчанка Показати IP 3 Листопада 2013 00:42
Дорогі Яремчани, Українці! Все Яремче вирішує одну велику проблему, проблему мобільного зв’язку. Заступник головного лікаря сказав у новинах що вишка не впливає на здоров’я, а люди як хворіють так і продовжують хворіти. На підставі чого він зробив такі висновки? Де факти? Яремчанці, дехто каже, що люди нічого не варті, а вони будуть ходити королями, та нажаль усі люди смертні. Чому відповідні служби не перевірить хто дав дозвіл на встановлення вишки і чи вишка відповідає всім нормам та поставить крапку в цій ситуації?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus